ESCOOTERNOORD

Met een Etalian elektrische scooter kunt u heerlijk toeren door de natuur terwijl u, comfortabel zittend op de buddyseat, geniet van het ruisen van de wind en van de geluiden van de vogels en natuur om u heen. Dat kan omdat Etalian elektrische scooters weinig geluid produceren.
Stijlvol, hip én vooral milieuvriendelijk want de Etalian rijdt namelijk volledig elektrisch, dus stil en produceert geen uitlaatgassen zoals de conventionele scooters.

Etalian elektrische scooters zijn comfortabel en elegant met een knipoog naar de jaren vijftig en zestig. Met zijn retro uiterlijk bent u met de Etalian een opvallende verschijning.
En om uw Etalian nog comfortabeler te maken, kunt u deze uitbreiden met een windscherm, een verlengd bagagerek, topkoffer of zadelkleur. Met diverse opties en trendy kleuren kunt u de Etalian helemaal aanpassen aan uw eigen wensen en eisen. Bovendien kunt u het zadel in echt leer laten bekleden waardoor deze een nog chiquere uitstraling krijgt.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de Etalian. Koopt u een Etalian, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. De scooter is niet alleen trendy maar van uitstekende kwaliteit. Zo zijn kabels
weggewerkt, carrosseriedelen afgedekt en is de Etalian zowel voor als
achter uitgevoerd met hydraulisch bediende en geventileerde schijfremmen. Verder is de scooter voorzien van A-merk accu(s) met overbelasting-beveiliging en is uitgerust met instelbare schokbrekers. Dit in combinatie met een lange wielbasis zorgt voor een uiterst stabiele wegligging, ook op hobbelige wegen.

De Etalian is leverbaar als snor- of bromscooter, 25 of 45 km/h.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele prijzen (door scrollen naar scooterassortiment).


Contact
Escooternoord
Harspit 15
9288 DC Kootstertille


Showroom (op afspraak)
Zoom 15-a
9231 DX Surhuisterveen

Telefoon: 0512-361981 / 06-16150045
E-mail: info@escootersnoord.nl 
Website / Webshop:
https://escootersnoord.nl/