SPORTCENTRUM EEKEBUREN

Zwembad en sauna Eekeburen biedt samen met de Tremahal een sportcentrum waar iedereen die sportief of ontspannen bezig wil zijn, wel iets passends.

Eekeburen blijft mensen uit de regio trekken van jong tot oud. Lekker zwemmen in warm water (30-32 graden) wat door een zoutoplossing wordt gezuiverd. Dus geen bedompte chloorlucht meer. Dat maakt zwemmen in Eekeburen tot een extra ontspannen bezigheid.

Het Meer Bewegen voor 50 plussers is een soort gymnastiek in het water. Omdat het warme water een ontspannende werking heeft worden spieren soepel. Wie regelmatig oefent in het water, heeft daar bij het bewegen in het dagelijks leven extra voordeel van.   


Wie de zwemkunst nog niet meester is, moet zich vooral niet tegen laten houden om daar nog iets aan te gaan doen. Zwemmen is een bewegingsvorm die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Je kunt er dus nog jaren plezier van hebben. We hebben speciale lessen voor volwassenen onder professionele begeleiding.
Stap voor stap leer je de techniek van het zwemmen en voor je het weet, zwem je de eerste meters al door het diepe.    


Na inspanning, ontspanning. Dat kan in het sportcafé of een bezoekje aan de sauna en/of stoombad.
In de relaxruimte met open haard komt je helemaal tot rust. Zomer of winter, in Eekeburen valt genoeg te doen.

Niet voor niets is Eekeburen in 2013 tot zwembad van het jaar verkozen (categorie 2: 100.000 tot 200.000 bezoekers per jaar).

Aanbieding
Korting 10% op vertoon van LKGX voucher (10 x zwemmen in een groep van  50+ zwemmen geen € 46,00 maar € 41,40).

Contact
Sportcentrum Eekeburen
Eekebuursterweg 1
9821 PA Oldekerk

Telefoon: 0594-503321
E-mail: sportcentrumeekeburen@home.nl
Website: www.eekeburen.nl

Volg Sportcentrum Eekeburen ook op Facebook.Zwembad van het jaar 2013!