GOLFBAAN DE ACHTERSE HOEF

Golfbaan De Achterste Hoef in Bladel is er voor iedereen die wil golfen; beginner of gevorderde, recreant of professional, iedereen is welkom op onze golfbaan. Zeven dagen per week kunt u op een plezierige en ontspannen manier genieten van de golfsport. Een sociale sport, die met vrienden of familie in de vrije natuur beoefend kan worden en waarbij het lichaam in beweging is.

Gelegen in het gebied van ‘de Acht Zaligheden’ bij Recreatiepark De Achterste Hoef vindt u Golfbaan De Achterste Hoef. Een jonge, verrassende golfbaan gelegen in de uitgestrekt Brabantse Kempen. In een bos dat reikt tot ver over de landsgrenzen tot aan Arendonk, Turnhout, Mol en Retie. Een 9-holes golfbaan (2 x PAR 4 en 7 x PAR 3) met driving range en putting green, uitgebreide oefenfaciliteiten, een professionele golfschool en een gezellig restaurant.

Als beginner kunt u een les of clinic volgen bij onze golfpro. Geoefende golfers met minimaal een NGF baanpermissie kunnen zelf spelen op onze baan. Hier kunt u 7 dagen per week op een plezierige en ontspannen manier genieten van de golfsport.

Golfen, een sport voor jong en oud!


Aanbieding
Klik op onderstaand button voor de diverse mogelijkheden en actuele tarieven.


Contact
Golfbaan De Achterste Hoef
Troprijt 10
5531 NA Bladel

Telefoon: 0497-381579
E-mail: 
info@achterstehoef.nl
Website:
https://www.golfbaan-achterstehoef.nl/
Volg Golfbaan De Achterste Hoef ook op
Facebook.