GOLFBAAN DE ACHTERSE HOEF

Golfbaan De Achterste Hoef in Bladel is er voor iedereen die wil golfen; beginner of gevorderde, recreant of professional, iedereen is welkom op onze golfbaan. Zeven dagen per week kunt u op een plezierige en ontspannen manier genieten van de golfsport. Een sociale sport, die met vrienden of familie in de vrije natuur beoefend kan worden en waarbij het lichaam in beweging is.

Gelegen in het gebied van ‘de Acht Zaligheden’ bij Recreatiepark De Achterste Hoef vindt u Golfbaan De Achterste Hoef. Een jonge, verrassende golfbaan gelegen in de uitgestrekt Brabantse Kempen. In een bos dat reikt tot ver over de landsgrenzen tot aan Arendonk, Turnhout, Mol en Retie. Een 9-holes golfbaan (2 x PAR 4 en 7 x PAR 3) met driving range en putting green, uitgebreide oefenfaciliteiten, een professionele golfschool en een gezellig restaurant.

Als beginner kunt u een les of clinic volgen bij onze golfpro. Geoefende golfers met minimaal een NGF baanpermissie kunnen zelf spelen op onze baan. Hier kunt u 7 dagen per week op een plezierige en ontspannen manier genieten van de golfsport.


Aanbieding
Wilt u graag een van onze Gratis Proeflessen volgen in 2021? Klik op onderstaand button om u in te schrijven. Gebruik vouchercode
lkgx2021.


Tijdens de gratis golf proefles wordt u begeleid door onze golfprofessional. Deze zal een demonstratie geven en samen met u en enkele andere cursisten de fijne kneepjes van het putten, chippen en swingen leren. Ook wordt er een rondje over de baan gelopen. Na afloop van deze proefles kan er gezamenlijk bij het restaurant een kopje koffie of thee van het huis gedronken worden en nog nagepraat worden met de golfprofessional over alle mogelijkheden van onze golfbaan. De proefles duurt ongeveer 2 uur.

Golfen, een sport voor jong en oud!

Contact
Golfbaan De Achterste Hoef
Troprijt 10
5531 NA Bladel

Telefoon: 0497-81579
E-mail: 
info@achterstehoef.nl
Website:
https://www.golfbaan-achterstehoef.nl/
Volg Golfbaan De Achterste Hoef ook op
Facebook en Youtube.