KAMSMA SCHOENEN

Outdoor vindt allang niet meer alleen in de bergen in plaats. Na het werk buiten zijn of spontaan een tochtje in de natuur ondernemen: voor veel mensen hoort dat tegenwoordig gewoon bij hun levensstijl. Vooral in stedelijke gebieden vervagen de grenzen tussen het moderne 'city life’ en spontane natuur­be­le­ve­nissen steeds meer. Twee werelden versmelten tot één: tijd voor zogeheten hybride outdoor­schoenen, die precies aan die uitdaging voldoen en geschikt zijn voor veelzijdig dagelijks gebruik.

Bij wandelen gaat het vaak om ontspannen lopen in de buitenlucht. Bijvoorbeeld de hond uitlaten, een wandeling maken door het bos, langs het strand, in een park, dorp of stad. Genieten van de frisse lucht, de zon en de noodzakelijke lichaamsbeweging.

Goede wandelschoenen zijn gemaakt voor diverse weer- en terrein omstandigheden en dienen daarom van robuust materiaal te zijn gemaakt
die in weer en wind optimaal comfort bieden. Vooral bij langere afstanden is comfort van groot belang.

Onderweg naar kantoor of gezellig winkelen? Veel mensen leven in een stedelijk gebied. De activiteiten kunnen in de stad zeer gevarieerd zijn. Van het alledaagse kantoorleven tot shoppen of een stedentrip. Ook hier geld dat een comfortabele schoen elementair is met een exacte pasvorm, geschikt voor korte en ook langere afstanden.

Voor een aangename tred bij elke stap is een goede demping van de schoen belangrijk. Dat garandeert een optimaal comfort over een lange periode. Een robuuste schoen van kwaliteitsmateriaal is geschikt voor elk weertype, zonneschijn, regen, kou of sneeuw. Daarom is een goede schoen gemaakt van kwaliteitmateriaal. De meeste kwaliteitsschoenen hebben een uitneembaar voetbed welke kan worden vervangen door een -aangemeten- steunzool.

En wat zeker niet onbelangrijk is, is goed onderhoud, want dit verlengd de levensduur aanzienlijk van uw kostbare schoenen.

Kortom, bent u op zoek naar goede wandel-/outdoor schoenen?
Kom dan langs bij een van de zaken van Kamsma Schoenen (zie onderstaande contactgegevens).

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het ruime
actuele aanbod wandel-/outdoor schoenen.


Contact
Kamsma Schoenen Drachten - Telefoon: 0512 – 515684

Kamsma Schoenen
Heerenveen - Telefoon: 0513 – 610061

Kamsma Schoenen
Leeuwarden - Telefoon: 058 – 2162496

Kamsma Schoenen
Wolvega - Telefoon: 0561 – 614700