CAMPINGPARK ZENNEWIJNEN

Aan de Waal, vlakbij Tiel, in een groene omgeving en op één van de mooiste plekjes van de Betuwe ligt Campingpark Zennewijnen. Hier bepalen de Rijn, Lek, Waal en Linge met hun rivierdijken het landschap.

De camping biedt ruime
kampeerplaatsen tussen de fruitbomen, verharde camperplaatsen en een aantal verhuur accommodaties voor wie geen eigen kampeermiddelen.

De aanwezige trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 5 personen en omdat de hutten met z'n vieren een pleintje vormen zijn ze ook erg geschikt voor grotere gezelschappen. De hut is ingericht met twee stapelbedden en een vijfde bed is eventueel te combineren als tweepersoonsbed. Voor extra privacy is het woon- en slaapgedeelte af te scheiden.

En wilt u eens op een bijzondere manier overnachten? Kies dan voor een sfeervolle vakantie in een 4-persoons Pipowagen met eigen toilet. Die ervaring zult u niet snel meer vergeten!
Uw Pipowagen staat met de andere Pipowagens aan een gezellig pleintje, het Pipoplein. Op uw eigen
veranda geniet u van uw ontbijt, terwijl u rustig wakker wordt in het ochtendzonnetje. Dat is pas vakantie.


Op het terrein staat een modern en goed verzorgd sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming. Hier vindt u ook mindervalide- en gezinsdouches en een babyroom. Tevens is er een wasserette met twee wasmachines en een droger beschikbaar. Gratis WiFi is beschikbaar.

Campingpark Zennewijnen is een echt gezellig park voor alle generaties, jong en oud. Er zijn verschillende
faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en de omgeving biedt mooie fiets- en wandelroutes via pontjes en authentieke dorpjes. In het voorjaar is de bloesem van de fruitbomen een onvergetelijke ervaring en in de (na) zomer hangen de bomen vol met fruit.

Geniet van de schitterende uiterwaarden -stiltegebied- met veel vogelsoorten, van sportvissen of heerlijk zonnen en spelen op het Waalstrand. Ga lekker ontspannen kanoën op de Linge of bezoek oude vestingsteden zoals het vorstelijke Buren. Ook Tiel met zijn oude binnenstad en de Waalkade is een bezoek zeker waard.

Fietsen, wandelen of heerlijk struinen langs de Waal, kamperen in Gelderland met zwembad en uniek overnachten in de Betuwe? Campingpark Zennewijnen heeft het allemaal!

Daarom graag van harte welkom.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse mogelijkheden, beschikbaarheid en
actuele tarieven.


Contact
Campingpark Zennewijnen
Bianca ten Bruggencate
Hermoesestraat 13
4062 PP Zennewijnen

Telefoon: 0344-651498 / 06-15512286
E-mail:
info@campingzennewijnen.nl
Website:
www.campingzennewijnen.nl
Volg Campingpark Zennewijnen ook op
Facebook en Twitter.