HOTEL TERMUNTERZIJL

Aan de Eemsmonding ligt ‘Termunterziel’ zoals de Groningers zeggen. Omgeven door prachtige natuurgebieden, polderlandschappen, de Wadden(zee), de Eems en Dollard. In dit 250 zielen tellende dorp, vlak bij de historische sluis ‘Boog van Ziel’ staat Hotel Termunterzijl.

Het prachtige, nieuwe hotel telt 26 kamers die elk hun eigen karakter hebben. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, eigen badkamer met sanitair, flatscreen-tv's met satellietzenders en gratis WiFi. Sommige kamers hebben een zithoek om te ontspannen na een drukke dag.
Tien kamers bevinden zich op de eerste verdieping in het hoofdgebouw met een prachtig uitzicht over het de dijk en het dorp. Twee hotelsuites liggen op de tweede verdieping vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de zee en bij helder weer Duitsland kunt zien liggen. Deze kamers zijn alleen te bereiken per trap. En ten slotte zijn er nog veertien kamers op de begane grond in de bijgebouwen met veelal tuinzicht.

's Morgens wordt in het
restaurant een uitgebreid ontbijt geserveerd. 's Middags kunt u hier heerlijk lunchen en 's avonds uitgebreid dineren. Ook voor een lekker kopje koffie/thee met iets lekkers daarbij bent u natuurlijk welkom. In de loungehoek op de eerste verdieping kunt ontspannen met een goed boek en een prachtig uitzicht. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het terras met een fantastisch uitzicht.

Honden zijn welkom, maar we vragen u wel om dit van te voren door te geven.

Termunterzijl lijkt het einde van de wereld, iets waar de inwoners trots op zijn. Ervaar de rust en ruimte zelf en geniet met de inwoners mee. Desondanks is het hotel een geweldige uitvalsbasis om de provincie Groningen met veel onontdekte plekjes te verkennen. Mooie fiets- en wandelroutes zijn beschikbaar. De Eemshaven en Delfzijl liggen dichtbij en op 30 autominuten ligt de stad Groningen. Zeker lonend is een bezoekje naar een van de Waddeneilanden, het Blauwestad meer, het Schildmeer, Landgoed Ennemaborg, de Meyer scheepswerven in Papenburg, het pittoreske  Greetsiel of de steden Leer en Oldenburg.

Kortom genoeg te doen in deze prachtige, weidse omgeving! Een heerlijke plek om te onthaasten en bij te komen van onze jachtige samenleving. Samen met onze medewerkers zullen wij er alles aan doen dat u zich ‘home’ voelt ‘at the end of the world’!

Arjan Noot & Renate Freüling-Noot

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse arrangementen.


Contact
Hotel Termunterzijl
Mello Coendersbuurt 39
9948 PN Termunterzijl

Telefoon: 0596-601350
E-mail:
info@hoteltermunterzijl.nl
Website: https://hoteltermunterzijl.nl
Volg Hotel Termunterzijl ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.