HOTEL LANDGOED EKENSTEIN

Hotel Landgoed Ekenstein is een oud historisch landhuis welk al sinds 1648 bestaat. Landgoed Ekenstein heeft 28 ruime hotelkamers die allemaal zijn voorzien de hedendaagse geneugten zoals een bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon en gratis Wifi. Ze bevatten tevens koffie- en theefaciliteiten. De meeste kamers bevinden zich in de nieuwbouwvleugel, de bruidssuite en een aantal andere kamers zijn gevestigd in het landhuis. Daarnaast zijn er in het landhuis 5 aparte ruimtes waar besloten gezelschappen kunnen vergaderen of dineren. Het hotel beschikt over fietsverhuur en een groot terrein met een pittoresk terras. Er is voldoende gratis eigen parkeergelegenheid aanwezig.


In
restaurant “La Belle Epoque”van Landgoed Ekenstein worden internationale en regionale specialiteiten geserveerd in diverse authentiek en romantisch ingerichte ruimten in het landhuis. Het restaurant biedt een menu voor de lunch, ook kunt u hier genieten van een heerlijke high tea.

 

Landgoed Ekenstein ligt in een prachtig park in Engelse landschapstijl, welk in 1827 aangelegd door Lucas Pieter Roodbaard. Landgoed Ekenstein is ongeveer 13 hectare groot. Het Damsterdiep dat erlangs stroomt en de rijkdom aan flora en fauna staan garant voor uren wandelplezier over smalle weggetjes langs het water en door kleine, oude historische dorpjes. Ook kunt u heerlijk in de omgeving fietsen, in de zomermaanden kanoën en in de wintermaanden schaatsen.


Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het stadje Appingedam bekend vanwege haar - hangende keukens -. Delfzijl ligt op iets meer dan 10 minuten rijden van Hotel Landgoed Ekenstein. Met de auto bent u in 20 minuten in de stad Groningen, waar u het Groninger Museum, de Grote Markt en de Martinikerk vindt. Zelfs een bezoekje aan de Waddeneilanden Schiermonnikoog en het Duitse Borkum behoort tot de mogelijkheden.


Rust, natuur, kunst en cultuur in overvloed. We zien u daarom graag als gast om van al dit moois en soms verborgene te komen genieten.

Sfeer impressie Park Landgoed Ekenstein.


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Landgoed Ekenstein
Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam

Telefoon: 0596-628528
Fax: 0596-620621
E-mail:
info@ekenstein.com
Website: www.ekenstein.com
Volg Hotel Landgoed Ekenstein ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.