RESTAURANT LANDGOED EKENSTEIN

In het restaurant “La Belle Epoque” van Landgoed Ekenstein worden internationale (o.a. Franse keuken) en regionale specialiteiten geserveerd in diverse authentiek ingerichte en romantische ruimten in het landhuis. U kunt hier heerlijk genieten van Ekenstein klassiekers, à la carte gerechten, vegetarische gerechten, lunches, high tea enzovoort.

Bij het samenstellen van de gerechten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Zo wordt er gebruik gemaakt van seizoens- en streekproducten geleverd door de biologische groenteboer Bio Bizz.
De producten worden bereid door een uitstekende Chef-kok en zijn team.

Van dit alles kunt u bij mooi weer ook genieten op het terras aan de voor- en achterzijde van het landhuis. Restaurant “La Belle Epoque” van Landgoed Ekenstein is kindvriendelijk. Er zijn kindermenu's beschikbaar en er is een speelruimte voor kinderen. Tevens is het restaurant rolstoel toegankelijk. Een invalidentoilet is aanwezig.

 

Na een bezoek aan het restaurant kunt u nog heerlijk nagenieten in het prachtig aangelegde park en wanneer u een nachtje of langer wilt blijven kan dat natuurlijk, want naast het restaurant is ook een hotelaccommodatie aanwezig met 28 zeer complete ingerichte kamers.

 

Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid. En niet te vergeten, het restaurant is zelfs per boot bereikbaar via het Damsterdiep.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 


Contact
Hotel Landgoed Ekenstein
Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam

Telefoon: 0596-628528
Fax: 0596-620621
E-mail:
info@ekenstein.com
Website: www.ekenstein.com
Volg Hotel Landgoed Ekenstein ook op Facebook en Twitter.