RESTAURANT HOTEL TERMUNTERZIJL


Aan de Eemsmonding ligt ‘Termunterziel’ zoals de Groningers zeggen. Omgeven door prachtige natuurgebieden, polderlandschappen, de Wadden(zee), de Eems en Dollard. In dit 250 zielen tellende dorp, vlak bij de historische sluis ‘Boog van Ziel’ staat Hotel Restaurant Termunterzijl.

Bij Hotel Restaurant Termunterzijl is de lunch meer dan een tussendoortje. Het is een moment van rust. Even bijtanken, zodat u er de rest van de dag weer tegenaan kunt.

 

Dineren kunt u van 18 uur tot 21 uur maar u bent de hele avond te gast.

 

Bij ons zijn de natuur en de omgeving belangrijk. Dit vindt u terug in onze keuken. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten en ingrediënten uit de streek. Elk seizoen is opnieuw een feest. De menukaart wordt dan ook elk kwartaal aangepast waarbij de keukenbrigade altijd nog een aantal tips heeft naast de menukaart.
Ook hebben wij maandag t/m donderdag een wisselende daghap, een wisselend maandmenu.

Wijnen zijn voor ons belangrijk. Om de mooiste wijnen op het spoor te komen, hebben wij contact met diverse importeurs en gaan ook zelf van tijd tot tijd op onderzoek uit. De mooiste wijnen vinden we toevallig of door lange vriendschappen met wijnbouwers uit meerdere landen. Het resultaat is een mooie wijnkaart waarop niet alleen de klassiekers te vinden zijn, maar ook verrassende nieuwe vondsten. Om de optimale combinatie tussen gerecht en wijn te vinden, kunt u kiezen voor een wijnarrangement. U krijgt dan bij elk gerecht een passende wijn geserveerd. En ook voor de bierliefhebber een er goed en passend glas bier.

Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekker kopje koffie/thee met iets lekkers daarbij. En bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het terras met een fantastisch uitzicht.

Op reservering is een uitgebreide High Tea of Afternoon Tea mogelijk.

Naast een goede keuken is ook een
overnachting een echte aanrader. Om te genieten van de omgeving kunt u een of meerdere nachten verblijven in een van de 26 comfortabel en luxe ingerichte kamers die het hotel telt.

Samen met ons team doen wij er alles aan u culinair te verwennen, uw bezoek tot een plezierig verblijf te maken en te zorgen dat u zich ‘home’ voelt ‘at the end of the world’

Arjan Noot & Renate Freüling-Noot

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse arrangementen.

.


Contact
Hotel Termunterzijl
Mello Coendersbuurt 39
9948 PN Termunterzijl

Telefoon: 0596-601350

E-mail: info@hoteltermunterzijl.nl
Website: https://hoteltermunterzijl.nl
Volg Hotel Termunterzijl ook op Facebook