HOTEL EKAMPER

In Oosteinde, één van de kleinste dorpjes in het Groninger landschap, pal onder Roodeschool staat het op een na meest noordelijkste hotel van Nederland op het vaste land, het gezellige Hotel Ekamper waar de gast nog op ouderwetse gastvrije manier behandeld wordt.

Hotel Ekamper is meer dan een hotel alleen. In het sfeervolle restaurant met haar gezellige huiselijke sfeer bereiden professionele koks al jaren hoogwaardige lunches en diners voor de gasten. Alles om u een heerlijke dag of avond te bezorgen. Er wordt standaard gewerkt met dagmenu’s en een uitgebreide à la carte kaart waarbij graag gebruik wordt gemaakt van regionale producten zoals aardappelen, groenten vlees en vissoorten. Ook vegetarische gerechten kunnen worden geserveerd.
Heeft u specifieke -dieet- eisen neem dan contact op want in overleg is alles mogelijk.

Grootmoeders stoofpot is de specialiteit van het hotel. „Lekker draadjesvlees met champignons, spekjes en ui.” Andere aanraders zijn mosterdsoep met echte Marne mosterd en in de winter natuurlijk huisgemaakte erwtensoep en stamppotten want Groningers houden van een -stevige- maaltijd. Er wordt voor ieder wat wils geboden. In het -bruine- café kunt u nog lekker nagenieten.

Ook voor groepen, catering en buffetten zijn meerdere opties mogelijk.

Voor een langer verblijf biedt het
hotel circa dertig diverse kamertypes welke comfortabel en compleet zijn ingericht.
Er is voldoende eigen parkeerplaats aanwezig. Tevens kunt u gebruik maken van een bagageopslag en een wasservice.

Het gemakkelijk te bereiken hotel is dé ideale uitvalbasis om Noord Groningen en de regio van de Eemshaven te verkennen. Vanuit de Eemshaven kunt ook de oversteek maken naar het Duitse Waddeneiland Borkum en in de zomer zelfs met de sneldienst naar Helgoland. En natuurlijk kunt u prachtige fietsentochten maken door het Noord Groningse landschap met de prachtige vergezichten en historische plaatsjes of langs de Waddenzeekust en Eems-Dollard.
Ook een bezoekje aan de -winkel- stad Groningen met de vele bezienswaardigheden, de mooie grachtenpanden en musea of Appingedam met haar -hangende- keukens zijn een echte aanrader.

De familie Ekamper en haar medewerkers heten u graag van harte welkom.

 


Aanbieding
Eénpersoonekamer vanaf € 76,00 per nacht inclusief ontbijt  en tweepersoonskamer vanaf € 96,00 per nacht inclusief ontbijt. 

Contact
Hotel Ekamper
Radsweg 12,
9983 RC Roodeschool

Telefoon: 0596-516355
E-mail:
info@hotelekamper.nl
Website:
www.hotelekamper.nl
Volg Hotel Ekamper ook op Facebook en Twitter.