HOTEL SPOORZICHT & SPA

 

Ontdek Groningen vanuit het Noord-Groningse Loppersum. Even helemaal ontspannen en er tussenuit zijn. Hotel Spoorzicht & SPA ligt tegenover het treinstation in Loppersum.

Het hotel wordt gekenmerkt door de gezellige combinatie van oud en nieuw. Het hotel heeft 31 kamers. Zeven hiervan zijn te vinden in het oude monumentale gebouw en de overige kamers bevinden zich in de nieuwe vleugel. De kamers in het hoofdgebouw hebben een verschillende inrichting maar zijn allen voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden, douche/bad, toilet, televisie en gratis WiFi.
's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd.

In het à la carte
restaurant van Hotel Spoorzicht kunt u genieten van de verse ingrediënten en de ambachtelijke werkwijze van de keuken. Natuurlijk bent u hier ook welkom voor lekker kopje koffie en een stuk huisgemaakte taart. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras en de patio.

 

In de omgeving van Loppersum is veel om van te genieten. In het middeleeuwse Loppersum staan bijvoorbeeld de Petrus- en Pauluskerk; de grootse dorpskerk van de provincie Groningen, en de karakteristieke Stormvogel; een 19e-eeuwse koren- en pelmolen.


Houdt u van wandelen, fietsen en de natuur? Vanuit het hotel kunt u beginnen aan verschillende wandelroutes, zoals onder andere het bekende Pieterpad.Maar ook een dagje aan het strand of een bezoekje aan een Waddeneiland, zoals Schiermonnikoog of Borkum, is zeker van harte aan te bevelen.


Loppersum heeft een centrale ligging ten opzichte van de stad Groningen, Delfzijl en de Eemshaven. Zo is het slechts 20 minuten met de trein of auto naar de binnenstad van de altijd bruisende stad Groningen en slechts 10 minuten naar Delfzijl of de Eemshaven. In de stad Groningen kunt u de Martinitoren beklimmen, het prachtige Groninger Museum bezoeken en genieten van de vele terrasjes en gezellige winkelstraatjes.

 

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

 

Contact

Hotel Spoorzicht & Spa
Molenweg 11
9919 AE Loppersum

 

Telefoon: 0596–571592

E-mail: info@hotelspoorzichtspa.nl

Website: www.hotelspoorzichtspa.nl

Volg Hotel Spoorzicht & SPA ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en Spa.