CITY HOTEL WINSCHOTEN

In Winschoten ligt op een centrale locatie tegenover het centraal station en nabij het gezellige centrum het City Hotel Winschoten. Dé ideale uitvalsbasis om Oltambt te verkennen.

Het hotel staat bekend als een aantrekkelijke en gastvrije accommodatie. De ruim 30 eenvoudige en recent gerenoveerde één tot vier persoons familiekamers zijn comfortabel ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet, föhn, smart Tv, laptopkluis, waterkoker met koffie/thee en gratis WiFi. Ook is een lift aanwezig.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd welk bij de prijs is inbegrepen. Voor de lunch en het diner kunt u terecht in een van de nabij gelegen gezellige restaurantjes. Ook kunt u een maaltijd laten bezorgen en deze in de aanwezige restaurantruimte nuttigen mits u drankjes aldaar afneemt.

Het hotel heeft een eigen overdekte parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren en er is een afsluitbare fietsenstalling 
(met oplaadpunten) 

aanwezig. En heeft u geen fiets meegebracht dan is er de mogelijkheid om een E-bike te huren.

Winschoten kent een van de langste winkelstraten van Nederland, heerlijk shoppen dus. In de historische binnenstad van Winschoten vindt  u grote, kleine, aparte, leuke en mooie winkels. En natuurlijk is er het moderne winkelcentrum ’t Rond.

Winschoten staat bekend als de Roos in de Regio. Wie het Winschoter Rosarium bezoekt, weet waarom! In het Rosarium staan 's zomers 20.000 rozen van 320 verschillende soorten in volle bloei en in het voorjaar 7.000 prachtig rododendrons.
De de gele koolzaadvelden kleuren in het voorjaar de omgeving van Winschoten.
In de 19e eeuw vierde ook in Oldambt de Engelse landschapsstijl hoogtij. Formele tuinen veranderden in romantische parken. De hierdoor ontstane slingertuinen met verrassende doorkijkjes, bijzondere parkbomen, bloemenperken, vijverpartijen en prieeltjes zijn zeker een bezoek waard.
En dan is er natuurlijk nog de historische vesting Boertange waar u zich even terugwaand in vroeger tijden.

Kortom, kom en ervaar zelf hoe verrassend Oldambt en
 
omgeving kunnen zijn.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, beschikbaarheid en boeken


Contact
City Hotel
Stationsweg 21
9671 AL Winschoten

Telefoon: 0597-870102
E-mail:
info@cityhotelwinschoten.nl
Website: 
https://cityhotelwinschoten.nl/
Volg City Hotel Winschoten ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.