HOTEL - RESTAURANT VILLA NOVA

In een statige pand, gelegen in het Drentse dorpje Zorgvlied op een prachtige locatie aan de rand van het Nationaal park Drents Friese Wold, vindt u het sfeervolle Hotel - Restaurant Villa Nova. Al decennialang worden hier gasten ontvangen waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Anno 2019 beschikt het hotel over meerdere types kamers te weten: de Comfort kamers, de Weidekamers, de  Tuinkamers, de voordelige Patiokamers en de Villa Nova Suite waar u met het hele gezin terecht kunt.
De gerenoveerde kamers zijn sfeervol ingericht met comfortabele bedden, eigen douche en toilet, flatscreen TV, een waterkoker met koffie en thee en gratis WiFi. De kamers hebben tevens een tafeltje, stoelen en wekkerradio. De weidekamers en de tuinkamers zijn ruimer en hebben daarnaast een eigen terras. De Villa Nova suite is de enige kamer met een ligbad. Er is een lift aanwezig zodat alle kamers goed bereikbaar zijn.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in het
restaurant van het hotel aan de achterzijde met mooi uitzicht op de paardenweides. In de periode van april t/m oktober kunt u in het restaurant en Grand Café dagelijks heerlijk lunchen en dineren. Nog even nagenieten kunt u aan de bar of leestafel.
Bij mooi weer kunnen zowel hotelgasten als restaurantgasten dineren op het -tuin- terras.

De bosrijke omgeving van Villa Nova is niet alleen ideaal voor wandelaars en fietsers maar ook voor ruiters en menners. Er zijn veel voorzieningen aanwezig zoals voldoende gratis parkeerplaats, een afsluitbare fietsenstalling en een fietsenparkeerplaats beide met oplaatpunt(en) voor E-bikes, een jeu de boulesbaan, een ruime paardenstalling met 20 luxe boxen, een buitenrijbaan en eigen weidegang.

In de directe -bosrijke- omgeving van het hotel is veel natuur met mooie wandel-, fiets- en ruiterroutes. Bij de receptie kunt u eventueel advies en tips krijgen over uitjes in de omgeving en over onder andere musea, openluchttheaters ed. (foldersteunpunt Tourist Info Westerveld).

Wilt u even heerlijk tot rust komen en genieten van de mooie natuur? Er even tussenuit met uw paard? Dan is Hotel Villa Nova een perfecte plek. Familie Krans heet u graag van harte welkom.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Hotel Restaurant Hotel "Villa Nova"
Dorpsstraat 38
8437 PB Zorgvlied

Telefoon 0521 387 212 
Email:
info@villa-nova.nl
Website: www.villa-nova.nl
Volg Hotel Restaurant Hotel "Villa Nova" ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel en omgeving.