HOTEL HET WITTE VEEN

TEN GEVOLGE VAN EEN UITSLAANDE BRAND OP 23 APRIL 2022 IS HET HOTEL GROTENDEELS VERWOEST. KIJK VOOR MEER ACTUELE INFORMATIE OP DE WEBSITE VAN HET HOTEL OF OP DE FACEBOOKPAGINA.

Vlakbij het dorpje Witteveen in het groene hart van Drenthe vindt u in een sfeervolle Drentse boerderij het gastvrije familiehotel Het Witte Veen. Witteveen ligt midden in de driehoek Emmen - Hoogeveen - Assen. Deze gunstige ligging biedt veel mogelijkheden en is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor auto-, motor-, fietstochten en wandelingen.

Hotel Het Witte Veen heeft 25 mooie luxe ingerichte kamers waar u heerlijk tot rust komt. Alle kamers zijn voorzien van kunst en ingericht met comfortabel meubilair. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens is in de hele accommodatie gratis WiFi aanwezig.

 

's Morgens begint u de dag goed met een lekker uitgebreid ontbijt.
In het
restaurant kunt u 's middags lunchen en 's avonds heerlijk dineren. De keukenbrigade staat 7 dagen in de week voor u klaar om heerlijke gerechten uit de keuken te toveren. Dagelijks wordt een 3-gangen diner voor u bereidt met verse producten.

 

De gezellige bar van Hotel Het Witte Veen is als een fijne huiskamer om na een inspannende dag heerlijk neer te ploffen. In de winter zorgt de open haard voor een extra warme sfeer. In de kast staan voldoende spellen en boeken om u te vermaken. Geniet van kleine gerechten en Drentse lekkernijen welke worden geserveerd samen met een speciaal biertje, lekker glas wijn of andere verfrissing. En bij mooi weer komt u heerlijk tot rust op het beschutte terras.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Voor uw fiets of motorfiets is er een overdekte stalling achter het hotel. En heeft u geen eigen fiets mee? Deze kunt  u ook fietsen huren. Er zijn routeboekjes beschikbaar met de mooiste fiets- en wandelroutes in de regio.

 

Wilt u er even lekker tussenuit? Toeren met de auto of motor, fietsen of wandelen, cultuur opsnuiven of gewoon lekker genieten van een mooie en rustige natuurrijke omgeving?
Dan is Hotel Het Witte Veen is een ideale optie.

Aanbieding(en)
Voorlopig vervallen!
 

 

Contact
Hotel Het Witte Veen
K. Brokweg 16
9439 TC Witteveen

Telefoon: 593-552429
E-mail:
receptie@hotelwitteveen.eu
Website:
www.hotelwitteveen.eu
Volg Hotel Het Witte Veen ook op Facebook en Twitter.


 Sfeer impressie Hotel en omgeving.