HOTEL RESTAURANT HET WITTE VEEN

TEN GEVOLGE VAN EEN UITSLAANDE BRAND OP 23 APRIL 2022 IS HET HOTEL GROTENDEELS VERWOEST. KIJK VOOR MEER ACTUELE INFORMATIE OP DE WEBSITE VAN HET HOTEL OF OP DE FACEBOOKPAGINA.

Vlakbij het dorpje Witteveen in het groene hart van Drenthe vindt u in een sfeervolle Drentse boerderij het gastvrije familiehotel en restaurant Het Witte Veen.

In de keuken staat de keukenbrigade 7 dagen in de week voor u klaar om heerlijke gerechten uit de keuken te toveren. De chef stelt dagelijks een 3-gangen diner voor u samen bereidt met verse, veelal regionale, producten. Natuurlijk kunt u ook zelf iets kiezen van het menu.

De gezellige bar van Hotel Het Witte Veen is als een fijne huiskamer om na een inspannende dag heerlijk neer te ploffen. In de winter zorgt de open haard voor een extra warme sfeer. Geniet ook van kleine gerechten en Drentse lekkernijen welke worden geserveerd samen met een speciaal biertje, lekker glas wijn of andere verfrissing. En bij mooi weer komt u heerlijk tot rust op het beschutte terras.
Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekker bakje koffie/thee met iets lekkers daarbij.

Het aanwezige
hotel heeft ook 25 prachtig ingerichte kamers welke uitnodigen voor een langer verblijf. Alle kamers zijn voorzien van kunst en ingericht met comfortabel meubilair. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen badkamer met douche en toilet.


Voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

We verwelkomen u graag als gast.
 

 

Aanbieding(en)
Voorlopig vervallen!

Contact
Hotel Restaurant Het Witte Veen
K. Brokweg 16
9439 TC Witteveen

 
E-mail:
receptie@hotelwitteveen.eu
Website:
www.hotelwitteveen.eu
Volg Hotel Het Witte Veen ook op
Facebook en Twitter.