RESTAURANT ONDER DE LINDEN

Hét hotel om de noordelijke provincies te ontdekken. Overnachten aan de rand van het Mensinghe bos en onder de rook van Groningen. Helemaal tot rust komen en genieten van heerlijk eten en drinken.
Dat is Hotel - Caf
é - Restaurant Onder de Linden in Roden.
Bij Onder de Linden voelt u zich thuis zodra u over de drempel stapt.

In het gezellige en sfeervol ingerichte eetcafé en het grote zonterras staat men dagelijks klaar om u te ontvangen. U kunt er genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel. En wilt u het restaurantgevoel in huis halen voor een romantisch diner voor twee, een familiediner, een klein feestje of iets anders, bestel dan de à-la-cartemaaltijden online en haal deze af in het restaurant.

Het
hotel heeft 23 kamers op de eerste verdieping. Variërend van een eenpersoonskamer tot vierpersoonsfamiliekamer. Er is geen lift aanwezig, dus is het hotel wat minder toegankelijk voor mindervaliden.
Er zijn 19 sfeervolle comfort kamers en 4 luxe comfort kamers met  koffie/thee faciliteiten en extra zitje. Alle kamers zijn voorzien van een bad en/of douche, toilet, bureau met stoel, kledingkast, kofferplek, flatscreen tv en gratis WiFi.

Achter op het eigen terrein is een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vanuit het kloppende hart van Roden bent u binnen een kwartier rijden in de bruisende stad Groningen en binnen een half uur in het verrassende Assen. Het historische Leeuwarden is een klein uurtje rijden verwijdert van Roden.
Proef de cultuur en natuur welke de noordelijke provincies ruimschoots biedt. Het kan allemaal bij Hotel Restaurant Onder de Linden. Het team verwelkomt u daarom graag in het Drentse Roden.
Kom, geniet en ontspan in de gelukkigste regio van Nederland.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
menukaart.


Contact
Hotel - Caf
é - Restaurant Onder de Linden
Brink 27
9301 JK Roden

Telefoon: 050-5019021
E-mail:
info@hotelonderdelinden.nl
Website: https://hotelonderdelinden.nl
Volg Onder de Linden ook op
Facebook en Instagram.