HOTEL - RESTAURANT VILLA NOVA

In een statige pand, gelegen in het Drentse dorpje Zorgvlied op een prachtige locatie aan de rand van het Nationaal park Drents Friese Wold, vindt u het sfeervolle Hotel - Restaurant Villa Nova. Al decennialang worden hier gasten ontvangen waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Villa Nova beschikt over 2 restaurants. In het Grand Café kunt u van april tot en met oktober dagelijks terecht voor uw diner. In de wintermaanden (november t/m maart) is het Grand Café  op vrijdag t/m zondag geopend en dagelijks voor feesten en partijen beschikbaar.
Het hotel restaurant is aan de achterzijde met een mooi uitzicht op de paardenweides. Hier wordt onder andere ook het ontbijt van de hotelgasten geserveerd. Ook groepen vanaf 20 personen kunnen hier uitstekend terecht. Reserveren voor de restaurants is gewenst.

De restaurants kennen een goede, uitgebreide en betaalbare -à la carte- kaart en natuurlijk worden ook de jonge gasten niet vergeten.

Bij mooi weer kunnen zowel hotelgasten als restaurantgasten lunchen, dineren of een verfrissing gebruiken op het mooie -tuin- terras.

De bosrijke omgeving van Villa Nova welke is niet alleen ideaal voor wandelaars en fietsers maar ook voor ruiters en menners nodigen zeker uit voor een langer verblijf.
Het
hotel beschikt over meerdere types kamers welke recent zijn gerenoveerd.
Er zijn veel voorzieningen aanwezig zoals voldoende gratis parkeerplaats, een afsluitbare fietsenstalling en een fietsenparkeerplaats beide met oplaatpunt(en) voor E-bikes, een jeu de boulesbaan, een ruime paardenstalling met 20 luxe boxen, een buitenrijbaan en een eigen weidegang.

In de directe -bosrijke- omgeving van het hotel is veel natuur met mooie wandel-, fiets- en ruiterroutes. Bij de receptie kunt u eventueel advies en tips krijgen over uitjes in de omgeving en over onder andere musea, openluchttheaters ed. (foldersteunpunt Tourist Info Westerveld).

Wilt u even heerlijk tot rust komen en genieten van de mooie natuur? Er even tussenuit met uw paard? Dan is Hotel Villa Nova een perfecte plek. Familie Krans heet u graag van harte welkom.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Hotel Restaurant Hotel "Villa Nova"
Dorpsstraat 38
8437 PB Zorgvlied

Telefoon 0521 387 212 
Email:
info@villa-nova.nl
Website:
www.villa-nova.nl
Volg Hotel Restaurant Hotel "Villa
Nova" ook op Facebook.