HOTEL RESTAURANT RUYGHE VENNE

Restaurant Ruyghe Venne is het a la carte restaurant van Hotel Ruyghe Venne. Het restaurant is dagelijks geopend voor een heerlijke lunch of een culinair diner. Geniet van kwaliteit, dagverse producten en pure ingrediënten. De keuken volgt de seizoenen en werkt graag met producten uit de regio.

Laat u culinair verrassen door onze koks en geniet van streek– en seizoensgebonden gerechten en de meest uitgelezen wijnen. Geniet van ieder seizoen bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne! Zowel in de lente, zomer, herfst als de winter.

 

Naast de regelmatig wisselende a la carte kaart is er een dagelijks wisselend dagmenu. De keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst.

 

Onze uitgebreide High Tea biedt een uniek moment van ontspanning. Wij serveren u diverse soorten thee, aangevuld met een selectie van zoete en hartige lekkernijen.

 

Wanneer u wilt blijven overnachten kunt u in het 4 sterren hotel kiezen uit meerdere kamers.Van eenvoudig doch comfortabel tot luxe. Alle kamers beschikken over gratis WiFi.

Voldoende parkeergelegenheid is aanwezig.


We verwelkomen u graag als gast in gastvrij Westerbork voor een kort bezoek of meerdere dagen.

Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

 

 

Contact

 

Hotel Restaurant Ruyghe Venne
Beilerstraat 24a
9431 TA WESTERBORK


Telefoon: 0593-331444
Fax: 0593-332888
E-mail: info@ruyghevenne.nl
Website:
 www.ruyghevenne.nl/
Volg Hotel Restaurant Ruyghe Venne ook op Facebook en Twitter.