KASTEEL COEVORDEN

Op slechts 75 meter lopen van het uit de 11e eeuw stammend Kasteel Coevorden vindt u in het oude Pakhuis De Vlijt, een luxe vier sterren hotel. Het hotel heeft een prachtige ligging aan het Haventje van Coevorden. Het honderdjarige voormalige graanpakhuis is verbouwd tot een modern hotel, met oog voor klassieke details zoals balkenplafonds, oude raampartijen en houten vloeren.

De kamers, welke een mooie mix zijn van oud en nieuw, zijn verdeeld in 3 klassen: Standard King, King Deluxe en Suite. Alle kamers zijn voorzien van een heerlijk comfortabel bed, badkamer met regendouches/bad, toilet en föhn. Natuurlijk heeft u een zitje, telefoon, minibar, kunt u tv kijken vanuit bed en is er kosteloos gebruik te maken van WiFi.

Uitgebreid ontbijten doet u in het kasteel waar zich het
restaurant bevind. Lekker ontbijten, lunchen of dineren in een romantische en gezellige sfeer, dat is Kasteel Coevorden. 's Zomers kunt u heerlijk buiten zitten op het zonnige terras of een -kasteel- biertje of wijntje drinken aan de bar in de lounge Don Jon en 's winters heeft u voldoende gelegenheid om in het kasteel gezellig samen te borrelen bij het haardvuur.

Voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

Vestingstad Coevorden ligt in het heuvelachtige gebied de Hondsrug. In dit deel van Drenthe leefden ook de hunebedbouwers en hun zware arbeid is nog steeds in het landschap te bewonderen. In Borger vindt u het hunebedcentrum waar u blik in het verleden wordt verschaft. De gemoedelijke omgeving leent zich goed voor het maken van een huifkartocht, maar Drenthe is en blijft natuurlijk dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Ook Hardenberg, Ommen en de bekende heidevelden van Dwingeloo heeft u hier nagenoeg aan uw voeten liggen. Coevorden heeft een eigen treinstation, zodat u er ook met de trein op uit kunt en de Duitse grens bevindt zich op slecht 5 minuten rijden met de auto.

Het -gastvrije- team van Kasteel Coevorden heet u graag van harte welkom.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Kasteel Coevorden
Kasteel 29
7741 GC Coevorden

Telefoon 0524-522009
E-mail:
info@kasteelcoevorden.nl
Website:
www.kasteelcoevorden.nl
Volg Kasteel Coevorden ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel.