HOTEL RESTAURANT TEN CATE


Op een prachtige locatie aan de rand van het stadscentrum van Emmen, op loopafstand van Wildlands Adventure Zoo en in het eeuwenoude dorpje Noordbarge, staat het meest kleurrijke en vrolijke kunsthotel van Nederland. Kleurrijk in de zin van de kunst aan de buitenzijde en binnenzijde. Maar ook kleurrijk voor wat betreft ontvangst, kwaliteit, gezelligheid en op het culinaire vlak.

Drentse gastvrijheid en kunstzinnige ambiance zijn dé kenmerken van Hotel restaurant ten Cate.

 

Er zijn 53 hotelkamers voorzien van alle comfort van deze tijd. Familiekamers, klassiek ingerichte kamers en enkele unieke kunstkamers. Kies voor de stijl die bij u past.

In het sfeervolle recent vernieuwde
restaurant kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of dineren en bij goed weer kunt u hiervan ook lekker genieten in de gezellige binnentuin. De Bar is dé ideale plek voor een ontspannende borrel, een informeel gesprek of een gezellig gesprek met andere gasten.

Voor de nodige in- en ontspanning brengt u een bezoekje aan het TC Health Centre, waar u een fitnessruimte, solarium en massagepraktijk vindt.


Ook in de omgeving valt genoeg te beleven. Wildlands Adventure Zoo is volop samen genieten, avontuurlijke ontspanning & inspanning voor jong & oud! Gezellig winkelen kunt u in het centrum van Emmen welk op loopafstand ligt. Verder zijn er in de regio diverse musea welke zeker een bezoek waard zijn en u kunt ook even over de Duitse grens gaan om een daar een van de gezellige plaatsjes te bezoeken en/of inkopen te doen.

Kom en ervaar zelf de ‘Drentseʼ gastvrijheid en kunstzinnige ambiance van Hotel restaurant ten Cate. Er wacht u een warm welkom in dit kleurrijke en gezellige familiehotel waar met liefde en passie voor het vak wordt gewerkt.


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Hotel restaurant ten Cate
Noordbargerstraat 44
7812 AB Emmen


Telefoon: 0591-617600
E-mail:
info@hoteltencate.nl
Website: hoteltencate.nl
Volg Hotel restaurant ten Cate ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel en omgeving.

Copyright ©2013-2016 LKGX Support & Communicatie. All Rights Reserved.