BUFFET - RESTAURANT "de SCHAOPWAS"

Lekker uit eten op een unieke locatie!
Het restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij welke zijn naam ontleent aan de naastgelegen natuurlijk gevormde veenplas. Door de jaren heen heeft deze plas altijd een belangrijke functie gehad.

 

Vroeger, toen het gebied nog voornamelijk uit heide bestond, dreven de herders hun schapen door de waterplas om ze hierin te wassen, waarna de schapen geschoren werden. De herders met hun schapen zijn al lange tijd uit het landschap verdwenen maar de plas is behouden gebleven en wordt tegenwoordig benut door de hengelaar die er in alle rust kan genieten van al het moois in en om de plas.

 

Bij "de Schaopwas" geniet u van de typische Drentse gastvrijheid. Een middag of avond ultiem culinair genieten van de buffetten van "de Schaopwas" waarbij u een ruime keuze heeft uit meer dan 110 gerechten. Huisgemaakte salades en eigen, ambachtelijk, gerookte vis- en vleesgerechten zijn bij de Schaopwas de gewoonste zaak. Aangepast aan het seizoen en met wisselende thema's.
 

Genietend van een smakelijke maaltijd in buffet-restaurant "de Schaopwas"
wordt door het uitzicht over deze plas aan ieder gerecht een uniek ingrediënt toegevoegd. Tegenwoordig gebruiken we de plas ook voor onze unieke BBQ boten waarop u 2 uur lang kunt genieten van heerlijk eten, onbeperkt drinken en varend genieten van het prachtige uitzicht (van 1 mei t/m 30 september). Altijd weer een ervaring. Buffet - restaurant "de Schaopwas" is het eerste restaurant in de Drentse Hondsrug dat haar gasten de mogelijkheid biedt voor een heerlijk culinair uitje op het water.


Ook kunt u gezellig voor of nagenieten in "de Stokerij". Wanneer u wilt kunt u "de Stokerij" ook reserveren voor een partij tot 30 personen.


Voor de kinderen is er zelfs een speciale Kids corner waar de jonge gasten worden vermaakt.

Uit eten in "de Schaopwas" is dus puur genieten voor jong en oud.
Niet voor niets zijn wij al meer dan 21 jaar toonaangevend in Noord Nederland.

Buffet - Restaurant "de Schaopwas" is ook toegankelijk voor mindervaliden.
 

 

Aanbieding
Buffet voor €24,75 i.p.v. € 28,50 
 

Contact
Buffet - Restaurant "de Schaopwas"
Karin & Erik Rossing
Stationstraat 56
9463 TJ  Eext


Telefoon: 0592-261897
E-mail: 
info@schaopwas.nl
Website:
www.schaopwas.nl
Volg Buffet - Restaurant "de Schaopwas" ook op Facebook en Twitter.

Copyright ©2013-2016 LKGX Support & Communicatie. All Rights Reserved.