CAMPERPLAATS LEKKUM

Nog geen kilometer ten noord/oosten van Leeuwarden ligt het dorp Lekkum. Aan de rand van het dorp ligt de camperplaats met een weids uitzicht over de landerijen, het dorp, de vaart en de Dokkumer EE.

De camperplaats biedt plek voor 15 campers en is 7 dagen per week het gehele jaar geopend. De camperplaats is afgeschermd en toegankelijk via een eigen oprit. Iedere plek is verhard en is voorzien van een grasveldje, eigen stroomvoorziening van 10 Ampère en WiFi.

Vanaf de camperplaats bent u in 10 minuten op de fiets in het stadscentrum van Leeuwarden. Hier vindt u hier historische herenhuizen, sfeervolle grachten, honderden monumenten, boeiende musea en vele winkels en cafés/terrassen. Niet voor niets wordt Leeuwarden klein Amsterdam genoemd. Mooie bonus is dat de trotse hoofdstad van Friesland
culturele hoofdstad van 2018 is geweest.
 De overdekte fietsenstallingen zijn gratis.

En heeft u even geen zin in de drukte van de stad dan kunt u vanaf de camperplaats mooie fietsroutes oppakken zodat u kunt genieten van het landschap, de stinsen en de dorpen die in de omgeving liggen.

Ja, camperplaats Lekkum is een uitstekende uitvalsbasis om Leeuwarden en
omgeving te verkennen.

En voor wie geen camper heeft staat er een mooi 2 persoons logeerverblijf/
appartement met eigen parkeergelegenheid ter beschikking.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de faciliteiten en de actuele tarieven.


Contact
Camperplaats Lekkum
Maersterpaed 6
9081 AK Lekkum

Telefoon: 06-45902357
E-mail:
info@camperplaatslekkum.nl
Website:
www.camperplaatslekkum.nl
Volg Camperplaats Lekkum ook op
Facebook en Instagram.