CAMPERPLAATS LEKKUM

Nog geen kilometer ten noord/oosten van Leeuwarden ligt het dorp Lekkum. Aan de rand van het dorp ligt de camperplaats met een weids uitzicht over de landerijen, het dorp, de vaart en de Dokkumer EE.

De camperplaats biedt naast camperplaatsen ook een mooi compleet ingericht tweepersoons logeerverblijf/appartement. Het 36 m² grote rookvrije appartement heeft een woon-/slaapkamer, een eigen badkamer met toilet, een keuken met koelkast, kookplaat en een eethoek, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Ook een terras en een eigen parkeerplaats zijn aanwezig.

Vanaf de camperplaats bent u in 10 minuten op de fiets in het stadscentrum van Leeuwarden. Hier vindt u hier historische herenhuizen, sfeervolle grachten, honderden monumenten, boeiende musea en vele
winkels en cafés/terrassen. Niet voor niets wordt Leeuwarden klein Amsterdam genoemd. Mooie bonus is dat de trotse hoofdstad van Friesland culturele hoofdstad van 2018 is geweest.
 De overdekte fietsenstallingen zijn gratis.

En heeft u even geen zin in de drukte van de stad dan kunt u vanaf de camperplaats mooie fietsroutes oppakken zodat u kunt genieten van het landschap, de stinsen en de dorpen die in de omgeving liggen.

Ja, camperplaats Lekkum is een uitstekende uitvalsbasis om Leeuwarden en
omgeving te verkennen.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven, de beschikbaarheid en het boeken.


Contact
Camperplaats Lekkum
Maersterpaed 6
9081 AK Lekkum

Telefoon: 06-45902357
E-mail:
info@camperplaatslekkum.nl
Website:
www.camperplaatslekkum.nl
Volg Camperplaats Lekkum ook op
Facebook en Instagram.