CAMPING SIMMERWILLE EERNEWOUDE

Midden in het Nationaal Park 'De Alde Feanen', aan de rand van het dorp Friese Eernewoude 
(Earnewâld)dichtbij water, ligt Camping Simmerwille.


Er zijn drie autovrije toeristische kampeervelden, u staat met uw kampeermiddel rondom het veld, de auto parkeert u op parkeerplaatsen dichtbij op het eigen terrein van de camping. Ook campers zijn welkom op de velden. De camping beschikt over keurig onderhouden vernieuwd sanitair.

En heeft u geen eigen tent of caravan? Dan is huren een mooi alternatief, want er zijn ook enkele compleet ingerichte tenten (Falco tunneltenten) en caravans te huur zodat u toch het échte campinggevoel kunt ervaren.

In het hoogseizoen worden elke ochtend verse broodjes gebakken (eigen oven). En, dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd voor de gasten van de
B&B. Als campinggast kunt u daar natuurlijk ook van komen genieten. Reserveren hiervoor kan bij de receptie.

De camping heeft een haventje met helling waar u met uw eigen rubberboot, kano of SUP het water op kunt. Ook kunt op de camping sloepen (Maril 570), kleine motorboten en kano’s
huren. Direct boeken kan via de website, telefonisch en de receptie.

De dorpshaven van Eernewoude, een supermarkt en diverse horecagelegenheden zijn op loopafstand (500 meter) van de camping en ook een prachtig zwemstrand met groot recreatieterrein is dichtbij (2.6 km).

Wanneer u bij Camping Simmerwille kampeert is het zeker de moeite waard om met een kano, roeiboot of sloep het Nationaal Park 'De Alde Feanen' te verkennen, mooi en oorverdovend stil. U kunt dan door prachtig smalle slootjes van de ene plas naar de andere varen, of uw hengel uitgooien want Eernewoude beschikt over uitstekend viswater!
En kunt u zeilen? Dan is een zeiltocht naar Grou via de Veenhoop erg leuk en gemakkelijk te doen op één dag. Wilt u wandelen, dan kunt u verschillende wandelroutes nemen. Ook een bezoekje aan de ooievaarskolonie is bijvoorbeeld zeer aan te bevelen! Uiteraard beschikt dit natuurgebied over eindeloze fietsroutes.

Paul en Wendy nodigen u uit om van al dit moois te genieten. Daarom van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven en het direct boeken.


Contact
Camping Simmerwille
Smidspaed 2
9264 TK Earnewald

Telefoon: 0511-539390
E=mail:
info@simmerwille.nl
Website:
https://www.simmerwille.nl

Klik hier voor meer informatie en een sfeer impressie.