RECREATIEPARK IDSKENHUIZEN

Direct aan het water op het kleinschalige recreatiepark Idskenhuizen zijn aan de haven 11 vakantievilla’s gerealiseerd voor 6 tot 10 personen. De villa’s zijn gloednieuw en van alle gemakken voorzien. De rieten daken en grote ramen geven de woningen een landelijke en rustieke uitstraling. U heeft de mogelijkheid om een van deze villa’s te huren. De luxe villa's hebben allemaal hun eigen karakter en eigenschappen. 

Er zijn kindvriendelijke villa’s en villa’s met welness faciliteiten zoals een bubbelbad en sauna. Ook heeft elke villa een tweepersoons slaapkamer met badkamer op de begane grond. De villa’s liggen allemaal aan de mooie haven, waardoor u de mogelijkheid heeft om naast het recreëren in een villa, ook Het Friese Merengebied te ontdekken.

De gunstige ligging van recreatiepark Idskenhuizen, op een van de mooiste plekjes in Friesland, met de Friese Meren naast de deur en de Elfsteden in de buurt biedt veel mogelijkheden voor vermaak en ontspanning. Het bosrijke gebied is zeer geschikt voor mooie wandelingen en er zijn ook vele fietsroutes rondom Idskenhuizen.
Verhuurmogelijkheden van fietsen en E-bikes zijn aanwezig.

Voor de watersporters zijn er tal van mogelijkheden. Van sloepverhuur tot een sportieve zeil- of surfles bij de naastgelegen Zeils- en surfschool. Sloepen en zeilboten met gestreken mast kunnen aanmeren aan de eigen aanlegsteiger. Vaar zo met de boot vanuit uw vakantiehuis over de Friese meren. En bent u een liefhebber van vissen? Ook dan zijn er volop mogelijkheden.

Breng zeker eens een bezoekje aan enkele van de Elfsteden. Groot of klein, u zult verrast zijn door hun uitstraling en de mogelijkheden die geboden worden op cultureel en recreatief gebied.
En gezien de ligging nabij de A 6 bent u met een uurtje rijden in steden als Utrecht en Amsterdam.

Kom naar recreatiepark Idskenhuizen en geniet vooral met het hele gezin en/of familie van een heerlijk verblijf in Friesland.


Aanbieding
Neem voor de beschikbaarheid, eventuele
arrangementen en reserveren rechtstreeks contact op via onderstaande contactgegevens.

Contact
Recreatiepark Idskenhuizen
Mastersein 12
8523 NK Idskenhuizen

Telefoon: 0513-431846
E-mail:
info@rp-idskenhuizen.nl
Website:  
www.rp-idskenhuizen.nl
Volg Recreatiepark Idskenhuizen ook op
Facebook.


Sfeer impressie park.