MINICAMPING MEINSMA

De boerderij van recreatiebedrijf Meinsma vind u aan de waddenzeedijk in het Friese vissersdorp Moddergat. Het is een veelzijdig familiebedrijf waar u gastvrij wordt ontvangen en waar u zich heerlijk kunt ontspannen.

Direct naast de verbouwde boerderij bevindt zich een kleine, gezellige camping (ANWB). De camping beschikt over zo'n 12 staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, waar u een aantal dagen, maar ook voor een langer verblijf tegen een aantrekkelijk tarief kunt kamperen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig, die aan alle eisen voldoen. Tevens is er een wasmachine voor algemeen gebruik.

Daarnaast beschikt recreatiebedrijf Meinsma over twee 4-persoons bungalows en een 6-persoonsbungalow. De bungalows zijn van alle comfort voorzien en het gehele jaar goed te gebruiken. Op het terrein staan ook een drietal luxe trekkershutten, die u voor minimaal 2 overnachtingen of voor langere periode kunt huren. Alle luxe trekkershutten hebben een uitgebreide inrichting. Twee luxe trekkershutten zijn voorzien van een eigen toilet en warm en koud water. Voor de overige voorzieningen bent u aangewezen op de centrale sanitairgebouw. Wanneer u goedkoop, maar geriefelijk wilt overnachten, is dit een prima alternatief.

In de Boerderij is een
B&B met drie 2-persoonskamers en drie 3-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien verwarming, koud en warm water. Twee kamers hebben de beschikking over een eigen badkamer. In alle kamers zijn een aantal authentieke elementen van de voormalige boerderij zichtbaar. Sommige kamers beschikken ook over een zithoek, waar u na een drukke dag lekker kunt ontspannen.

Gratis parkeerplaatsen en WiFi zijn aanwezig.

In het dorp is het bekende museum 't Fiskershúske en tevens vindt is er een Wadloopcentrum. Op slechts enkele kilometers ligt het gezellige stadje Dokkum, met alle voorzieningen en vertier die u zich maar wenst. Het prachtige Lauwersmeergebied is een eldorado voor de actieve watersporter en natuurliefhebber. Dit natuurgebied heeft thans ‘Werelderfgoed UNESCO’ status. De vogelliefhebber kan zijn hart ophalen in de ‘Kollumerwaard’. Voor strandliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden op de nabij gelegen Waddeneilanden en/of op het Lauwersmeerstrand. Zelfs een bezoekje aan de Duitse Waddeneilanden behoort tot de mogelijkheden.
Een informatiepakket over de diverse mogelijkheden is verkrijgbaar en uiteraard zijn wij u graag behulpzaam.

Wanneer  u en uw gezin tegen een concurrerende prijs er eens helemaal tussen uit wilt zijn, dan zijn wij een goede uitvalsbasis.
 
Tevens hebben wij in onze eetzaal de mogelijkheid om tot 40 personen een feest of partijtje te organiseren. Wij verzorgen koffietafel, buffet, diner en gourmet.

Aanbieding
Bij
7 overnachtingen 6 betalen en 1 dag gratis een fiets ter beschikking.

Contact
Recreatiebedrijf Meinsma
Meinsmaweg 5
9142 DL Moddergat

Telefoon: 0519-589396 / 0519-589722
Fax. 0519-589220
E-mail:
peasens@hetnet.nl
W
ebsite: www.recreatiebedrijfmeinsma.nl


Sfeer impressie camping en omgeving.