CAMPING & HAVEN RECREATIE DOKKUM

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke mengeling van rust en activiteit. Naar de combinatie van water en zon. Naar een plaats waar vele plekjes herinneren aan de tijden van weleer.
Precies dat biedt het markante stadje Dokkum.
In de directe omgeving van winkels en grachten, van restaurants en tennisbanen, vindt u in een oase van groen de zonnige camping Harddraverspark.

U bent hier op een praktisch ingerichte camping met verharde weggetjes. Het terrein vormt een eenvoudig opgezet geheel; functioneel, schoon, netjes, zonder toeters en bellen. Dit geldt ook voor de  sanitaire voorzieningen op de camping.  Al het groen rondom - hoge en minder hoge bomen - ziet er verzorgd en fris uit. Het geheel steekt fraai af tegen de Hollandse luchten met de wolkenpartijen. De staanplaatsen zijn voldoende groot en iets verschillend van grootte (de comfortplaatsen zijn wat groter en hebben beschikking over eigen stroom en water) en liggen vaak van elkaar gescheiden door gesnoeide, hoge hagen - prettig voor wat meer privacy.

U kunt op de camping ook goed ingerichte trekkershutten huren, zeer geschikt voor doortrekkers (bijvoorbeeld richting de Wadden). Daarnaast heeft de camping gerichte aandacht voor camperaars. Er zijn goed verzorgde camperplaatsen.

Op de camping zelf vindt u geen horeca of winkel. Logisch, het levendige, naast de deur gelegen Dokkum trekt menig kampeerder aan! Hier vindt u winkels, restaurants en marktjes. Ook kunt er veel streekproducten kopen.

En wat u echt nog meer moet doen? Een van de Waddeneilanden bezoeken! Ameland en Schiermonnikoog zijn de eilanden die, vanuit Dokkum bekeken, het dichtstbij liggen. Holwerd, voor de boot naar Ameland, ligt op tien kilometer afstand en voor Schiermonnikoog neemt u de boot vanuit Lauwersoog (twintig kilometer). Maak er een lekker dagtochtje van.
En verder zijn alle dorpen en stadjes in het noorden van Friesland een bezoek waard: stap op de fiets of pak de auto en kijk uw ogen uit.


Graag van harte welkom op camping Harddraverspark!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de actuele
tarieven.


Contact
Camping & Haven recreatie Dokkum
Harddraversdijk 1a
9101 XA Dokkum

T: 0519-294 445
E: :
info@campingdokkum.nl
Website:
https://campingdokkum.nl/
Volg Camping & Haven recreatie Dokkum ook op Facebook.


Sfeer impressie Camping en directe omgeving.