CAMPERPARK ZWARTE HAAN

Uniek gelegen aan de Waddenzee, in het buurtschap Zwarte Haan, aan de voet van de zeedijk en bij het bronzen beeld van De Slikwerker, vindt u camperpark Zwarte Haan.

Het anderhalf hectare grote terrein achter het restaurant De Zwarte Haan, aan de Nieuwe Bildtdijk, heeft afgebakende, half verharde camperplaatsen met stroom (16 ampère), sanitaire voorzieningen en de mogelijkheid om uw cassettetoilet/afvalwater te lozen. Elke plek heeft naast de camper een flink stuk gras. Het camperpark is het hele jaar geopend. Honden zijn toegestaan.

De accommodatie is uniek. De ligging aan de zeedijk biedt u rust, ruimte en natuurlijk een weids uitzicht over kwelders en wad. Een uniek stuk natuurgebied waar het ’s nachts nog écht donker is zodat u bij helder weer kunt genieten van een schitterende sterrenhemel zonder storende lichtvervuiling.

In de directe omgeving kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken
bijvoorbeeld over en langs de
waddenzeedijk
Zwarte Haan ligt aan de wandelroutes Jabikspaad en Friese Kustpad. Leeuwarden is goed per fiets bereikbaar. Hier kunt u lekker shoppen, het Fries Museum bezoeken of gewoon lekker ontspannen flaneren. En wilt u een dagje naar Ameland? Ook Holwerd is eventueel goed bereikbaar per fiets welke u mee kunt nemen naar het eiland.


Eenmaal terug bij uw camper gaat u lekker nagenieten bij restaurant De Zwarte Haan,
gevestigd in een mooie monumentale boerderij. De koks werken elke dag met verse, meest biologische producten uit de regio en Fair Trade producten uit de hele wereld. De Zwarte Haan is ook een uitstekende locatie voor een heerlijk kopje koffie met gebak uit eigen keuken, lunch en diner. En bij mooi weer geniet u natuurlijk lekker op het terras.

Jacob en Loes Jensma heten u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.


Contact
Camperpark Zwarte Haan
Nieuwebildtdijk 408
9079 PG Sint Jacobiparochie

Telefoon: 0518-401649
E-mail:
info@dezwartehaan.nl
Volg Camperpark Zwarte Haan ook op Facebook.


Sfeer impressie camperpark en omgeving.