WELLNESSRESORT DE WATERLELIE

De Waterlelie is een luxe wellnessresort in een groene omgeving waar u geniet van de rust en u weer even helemaal tot uzelf komt in een stijlvolle en warme ambiance.

Bij de Waterlelie heeft u keuze uit maar liefst negen verschillende sauna’s, van panoramasauna met tylarium tot stiltesauna, dagelijkse opgietingen, massages en beautybehandelingen van professionele behandelaars.
Buiten vindt u rust in een riante tuin met veel loungeplekken, twee verschillende temperaturenzwembaden om heerlijk ontspannen te badderen en een heuse waterval.

Een echte aanrader is de 1001 pracht-wereld waar u via de 350 jaar oude historisch Indiase Paleispoort de 1001pracht-wereld binnenstapt. Waan u in een oosters sprookje. Neem plaats in een heuse bedoeïenentent, ervaar de stoomgrot of het douchen onder de historische poort. En maak uw bezoek compleet met een Hamam of Rasul, een massage- of beauty behandeling.

Ook culinair ontbreekt het u aan niets. Geniet tijdens uw saunabezoek in het gezellige restaurant van een lekker drankje, een goed verzorgde lunch, borrelhapje en/of diner. De chefkoks stellen alle gerechten met zorg voor u samen. Zij blijven u graag verrassen.
Bij mooi weer kunt u in het zonnetje lunchen en dineren op het terras of in de riante tuin.

Prikkelende warmte op uw huid, een lichte geur van hout in uw neus, en in uw oren niets anders dan het rustgevende geluid van stromend water. Volledig ontspannen. Lekker eten en drinken. Dat en veel meer ervaart u in één van de vele sauna’s, binnen- of buitenbaden en restauratieve faciliteiten van Wellnessresort de Waterlelie.

De Waterlelie Zevenhuizen Groningen is een heerlijk ontspannen dagje uit.

Aanbieding
Diverse
arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


Contact

Wellnessresort de Waterlelie

Oudestreek 47
9354 AD Zevenhuizen (Gn)

Telefoon: 0594-632524
E-mail:
info@waterlelie.nl
Website:
www.waterlelie.nl
Volg Wellnessresort de Waterlelie ook op Facebook.


Sfeer impressie.