blooming

Welzijn voor lichaam en geest.
Bij blooming kiest u de wellness die bij u past. Dit doet u door te doen waar u zich lekker bij voelt zoals fietsen of wandelen, een boek te lezen of van een goed glas wijn te genieten. Maar bij blooming zijn meer mogelijkheden.

Op de begane grond van het hotel bevindt zich voor de gasten: blooming wellness. Een plek om te ontspannen, op te warmen of af te koelen, een plek waar rust en ontspanning centraal staan.

Er is een 16 meter lang en 1.40 meter diep zwembad. Het bad heeft een constante temperatuur van 30 graden. Het is uitgerust met massagestralen. Omdat het een plek om tot rust te komen mogen -klein- kinderen niet zonder begeleiding in het zwembad zwemmen en ook is speelgoed niet toegestaan.

De Finse sauna is misschien wel de meest traditionele sauna die er bestaat. In de Finse sauna ontspant u zoals de Finnen dat duidend jaar geleden al deden. Geniet bij blooming van deze pure sauna ervaring. Verwarm uw lichaam en verfris uw geest. De Finse sauna kan op aanvraag aan worden gezet. In de sauna dient u badkleding te dragen en op uw handdoek plaats te nemen.

Naast het zwembad staat de 6-persoons jacuzzi. Dit is de perfecte plek om
na het baantjes trekken even een paar minuutjes te bubbelen. Zet de jetstralen of de bubbels aan, zak onderuit en geniet. De jacuzzi is net als het zwembad dagelijks te gebruiken. 

Ook biedt blooming een aantal massagebehandelingen.
Ieder mens is anders en bij ieder past een unieke massage. Bij blooming is een massage nooit hetzelfde omdat de technieken worden afgestemd op het individu. Gun uzelf een moment van ontspanning en reserveer de massage die beste bij u past.

Beleef een hotelovernachting om niet te vergeten bij blooming hotel in Bergen.
Daarom van harte welkom.


Aanbieding
Klik op de button hiernaast voor meer informatie en de verschillende blooming massagebehandelingen.

Contact
blooming
Duinweg 5
1861 GL Bergen (Nederland)

Telefoon: 072-5820520
E-mail:
welcome@weareblooming.com
Website:
https://www.weareblooming.com
Volg blooming ook op
Facebook en Instagram.