ARTIHOVE SIERADEN EN GESCHENKEN

Artihove presenteert een originele lijn van eigentijdse sieraden.
Bijvoorbeeld CLIC by Suzanne: unieke aluminium designsieraden.
CLIC by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek.
Rode draad in de collectie zijn het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op vernuftige wijze wordt toegepast.

CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos.
Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl en zijn onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief; CLIC past altijd bij uw outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week. 

Suzanne en haar team maken ieder CLIC-sieraad zelf, het is volledig handwerk. Puur vakmanschap! Het eigen atelier maakt bovendien maatwerk mogelijk. Heeft u speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Naast CLIC vindt u bij Artihove ook andere mooie en originele vormgegeven sieraden voor uzelf maar ook om cadeau te doen.

Wanneer u een sieraad cadeau wilt doen kunt u een persoonlijke boodschap, gravering of tekstplaatje laten maken om uw geschenk extra persoonlijk te maken.

Maar Artihove biedt nog veel meer zoals bijvoorbeeld geschenken en cadeaus voor bijzondere gelegenheden.  


Aanbieding
Klik voor meer en formatie en de vele mogelijkheden die Artihove biedt op onderstaande button.


Contact
Artihove
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek

Telefoon: 010-5296060

E-mail:
sales@artihove.nl
Website: www.artihove.nl
Volg Artihove ook op Facebook en Instagram.