HOTEL VILLA FLORA

Midden in het hart van de kleurrijke Bollenstreek, vlak tegen de duinen aan, ligt het mooie plaatsje Hillegom waar Hotel Villa Flora zich bevindt.

Het hotel biedt u de keuze uit verschillende kamertypes met elk een eigen sfeer. Er zijn tweepersoons kamers, met en zonder balkon. De kamers hebben comfortabele bedden, een eigen badkamer met sanitair (enkele met bad), een bureau, TV, telefoon en koffie/thee faciliteiten.
De 3 persoonskamers en de familiekamer zijn uitermate geschikt voor ouders met kinderen maar ook voor volwassen die met 3 of 4 personen op de kamer willen verblijven.
Alle kamers zijn rookvrij. Gratis WiFi is aanwezig.

Na het ontwaken wordt in het warm ingerichte
Grand Café een uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijke verse producten geserveerd. Maak uw keuze uit de gesorteerde vleeswaren en kaassoorten, knapperig gebakken brood, yoghurt, koffie, thee, vruchtensappen en royale fruitsalade. Sluit af met uw krantje en nog een extra kop koffie of thee alvorens uw dag fris te beginnen.
's Middags kunt in het Grand Café lunchen en 's avonds in stijl dineren in een gezellige, warme ambiance waarna u de avond kunt afsluiten met een lekker drankje in de bar.

Huisdieren zijn toegestaan. Ook is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Hillegom ligt ideaal voor de natuurliefhebbers en de stedenbezoekers die er graag een paar dagen of een weekendje tussenuit willen. In de omgeving van Hillegom kan de natuurliefhebber genieten van wandelingen en fietstochten door de duinen en bossen of langs de stranden. De cultuursnuiver en stedenbezoeker vindt op korte afstand van Hillegom de steden Haarlem, Amsterdam, Leiden en Alkmaar. Natuurlijk is in het voorjaar de Keukenhof, dé internationale trekpleister. Tijdens de zomermaanden zijn er in diverse kusplaatsen toeristenmarkten welke voor zomerse gezelligheid zorgen en voor de grote en kleine kinderen is het Lineaushof, de grootste speeltuin van Europa, een echte aanrader.

Ervaar het allemaal zelf en kom naar Hotel Villa Flora in Hillegom waar u wordt ontvangen door vriendelijke medewerkers welke u graag van dienst willen zijn.


Aanbieding
U wordt verwelkomt met een
heerlijke kop koffie/thee met appelgebak.

Contact
Hotel Villa Flora
Hoofdstraat 55
2181 EB Hillegom

Telefoon: 0252-515100
E-mail:
info@hotelvillaflora.nl
Website:
https://hotelvillaflora.nl
Volg Hotel Villa Flora ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.