HOTEL DE BAAK SEASIDE

Wilt u een paar dagen uitwaaien en ontspannen? Dan bent u bij de Baak Seaside in de weekenden en vakantieperiodes meer dan van harte welkom. Het hotel ligt aan het rustige deel van de Koningin Astrid Boulevard, direct aan zee. Het strand ligt letterlijk voor de deur en de gezellige winkelstraat op slechts 5 minuten lopen afstand.

Het hotel beschikt over 100 comfortabele kamers, die stuk voor stuk zijn ingericht op rusten, slapen en ontspannen. Elke kamer heeft een eigen douche/bad met toilet, een TV, een bureau en gratis WiFi. Wanneer u een van de 30 kamers met uitzicht op zee boekt, dan heeft een fantastisch uitzicht over de duinen, het strand en natuurlijk de zee. U valt in slaap met het ruisen van de wind en de golven die breken op het strand. Er is een lift aanwezig en tevens zijn er faciliteiten voor gasten met een lichamelijke beperking.

’s Ochtends kunt u heerlijk ontbijten in de lounge met uitzicht op zee. En bij mooi weer kunt u natuurlijk buiten zitten, beschut op de patio of direct aan de boulevard.

In de bar van het hotel zijn diverse drankjes beschikbaar. Overdag of na het diner kunt u hier even uitrusten of gezellig even bijkletsen.


Hotel de Baak Seaside is uitermate geschikt voor een weekendje weg! Gedurende de bloei van de bloembollen is Noordwijk de bloemenbadplaats van Europa, gelegen tussen de bollenvelden. Het bruisende centrum van Noordwijk is vlakbij en natuurlijk is er het uitgestrekte strand waar elk jaargetijde volop te genieten valt. En de steden Amsterdam, Leiden en Den Haag liggen op slecht een half uurtje rijden afstand. Trek erop uit, met Noordwijk als start- of eindpunt.

 

Kom genieten aan zee, voel u welkom bij de Baak Seaside.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen. 

 

 

Contact
De Baak Seaside
Koningin Astrid boulevard 23
2202 BJ Noordwijk


Telefoon: 071-3690100
E-mail: receptie@debaakseaside.nl
Website: www.debaakseaside.nl
Volg Hotel de Baak Seaside ook op
Facebook en Twitter.

 


Sfeer impressie Hotel en omgeving.