GRAND HOTEL HUIS TER DUIN


Al meer dan 125 jaar ligt het majestueuze Grand Hotel Huis ter Duin op de hoogste top van de Noordwijkse duinen direct aan het strand met een prachtig uitzicht over de Noordzee. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder het prestigieuze restaurant Latour, al meer dan 10 jaar de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een informele lunch of diner bent u van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House.  

Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen Lounge, ook wel de “huiskamer” van Grand Hotel Huis ter Duin genoemd en het MC Wellness Centre, door haar combinatie van Beauty Centre, Kapsalon en een Health Centre is dit een heerlijke plek om te ontspannen.

 

Grand Hotel Huis ter Duin is lid van Preferred Hotels & Resorts, het prestigieuze samenwerkingsverband tussen onafhankelijke hotels, en nog steeds een echt Nederlands familiebedrijf. In het gastenboek onder andere de namen van het Nederlands voetbalelftal, Barack Obama en Shirley Bassey.

Noordwijk is genieten van zee, strand en duin. Als het een dagje wat minder weer is, ga dan eens lekker shoppen of struinen in de gezellige badplaats of plan een dagje uit. Ontdek al het moois wat Noordwijk en omgeving te bieden heeft. Vanuit Noordwijk zit u binnen een half uur in Leiden, Amsterdam, Haarlem of Den Haag. Met de kinderen naar een pretpark of een gezellige familieattractie? Madurodam, Duinrell, Corpus, Archeon, Hortus Botanicus en Space Expo liggen vrijwel om de hoek.


Aanbieding
Kijk op www.huisterduin.com/ voor de mogelijkheden.

Contact

Grand Hotel Huis ter Duin
Koningin Astrid Boulevard 5
2200 AB Noordwijk aan Zee

Telefoon: 071-3619220
E-mail:
info@huisterduin.com
Website:
www.huisterduin.com/
Volg Grand Hotel Huis ter Duin ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.