BRASSERIE LA TERASSE

In Brasserie la Terasse kunt u genieten van een goede á la carte kaart en wekelijks een 3-gangen keuze menu waarin dagverse producten als vis, vlees, seizoensgroente en regionale producten worden gevarieerd.

 

Daarbij heeft u een ruime keuze aan kwaliteitswijnen vanuit alle windstreken van de wereld. Naast een ruime selectie hele en halve flessen wijn, kunt u kiezen uit een groot aanbod open wijnen. Van licht fris tot rond en krachtig, graag voorzien wij u van een goed glas wijn op alle niveaus.

 

Ook kunt u genieten van een eigentijdse High Tea waarin traditie, verse producten en theesoorten van over de hele wereld garant staan voor een middag ontspannen.

Brasserie La Terrasse is, letterlijk, op hoger niveau gelegen. Vanuit deze locatie kijkt u uit over duin, strand en zee. Het aangrenzende terras is vanaf April geopend en biedt u de gelegenheid om ook buiten te zitten. Een niveau lager zijn de terrassen van de buitenbar. Een zonneterras met ligbedden en een loungecorner bieden hier een heel andere beleving van duin, strand en zee.


Bij Brasserie La Terasse is elke dag geopend voor lunch, diner en een gezellig borrel. Met de familie, vrienden of samen maar vooral lekker en gezellig tafelen!

Contact
Brasserie La Terasse
Koningin Astrid Boulevard 5
2200 AB Noordwijk aan Zee

Telefoon: 071-3651230
E-mail:
info@huisterduin.com
Website:
www.restaurantlaterrasse.nl
Volg Brasserie La Terasse ook op Facebook
.