GRAND CAFÉ HOTEL VILLA FLORA

Midden in het hart van de kleurrijke Bollenstreek, vlak tegen de duinen aan, ligt het mooie plaatsje Hillegom waar Hotel Villa Flora zich bevindt.

Het Grand Café van Villa Flora is een gezellige ontmoetingsplaats midden in de Hoofdstraat van het bollendorp Hillegom. Een huiselijke omgeving waar iedereen blij van wordt…
U kunt er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een kop koffie/thee met bijvoorbeeld een heerlijk stuk Olmenhorst appeltaart, een goed glas wijn, een lekker uitgebreid ontbijt met verse producten, een goede lunch of twaalf uurtje en natuurlijk voor een diner welke bestaat uit wisselende dagschotels of heerlijke à la carte gerechten. Geniet van de creativiteit van de keukenbrigade.

Iedere dag liggen de nieuwste kranten en op de leestafel de glossy´s en tijdschriften. De vriendelijke medewerkers voorzien u graag van een drankje, een hapje en een praatje.

Ook kunt u genieten van High Wine.
Lekker verschillende wijnen proeven met passende hapjes daarbij.

Wanneer u wilt overnachten biedt het
Hotel u keuze uit verschillende kamertypes met elk een eigen sfeer. Van tweepersoons kamers tot een vierpersoons familiekamer.

Ervaar zelf al het goede wat Hotel Villa Flora en het Grand Café u te bieden heeft.

Aanbieding
U krijgt na afloop van uw restaurantbezoek een
gratis kopje koffie of thee aangeboden met een bonbon van de plaatselijke Chocolatier.

Contact
Grand Café Hotel Villa Flora
Hoofdstraat 55
2181 EB Hillegom

Telefoon: 0252-515100
E-mail:
info@hotelvillaflora.nl
Website:
https://hotelvillaflora.nl
Volg Hotel Villa Flora ook op Facebook en Twitter.