HOTEL AAN ZEE

Hotel aan Zee is een hotel waar iedereen welkom is. Het hotel biedt een persoonlijke service en gastvrijheid. Door de centrale ligging in het mooie Noordwijk en het strand op 100 meter is het in alle seizoen goed toeven en een aantrekkelijke uitvalbasis. Voor een paar dagen er uit met z'n twee, een groep vrienden of een gezellig familieweekend.

 

Hotel Aan Zee heeft 39 ruime en sfeervolle kamers voor 2 of meer personen voorzien van comfortabele boxspring bedden. Alle kamers hebben tevens een eigen douche/bad en toilet. De kamers op de bovenste verdieping hebben vanaf het balkon een prachtig uitzicht op zee. In het hotel is een lift aanwezig zodat alle kamers goed bereikbaar zijn. In de hele accommodatie kunt u van gratis WiFi gebruik maken.

's Morgens wordt tussen 08.00 tot 10.30 kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.
En 's avonds geniet u in de knusse bar en lounge van een kopje koffie, een drankje of een potje pool.

Neemt u uw fiets mee? Deze kunt u gratis stallen in de aanwezige fietsenkelder en heeft u een elektrische fiets, dan kunt u deze daar ook opladen.

 

Het hotel heeft voor u een parkeervergunning à € 3,50 per nacht, met een maximum van € 10,- per verblijf. De vergunning is geldig op het Wantveld, gelegen op ca. 500 meter van het hotel. U kunt bij uitchecken altijd even navragen of het misschien mogelijk is de vergunning nog wat langer te mogen gebruiken.

Hotel Aan Zee leent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie. In de maanden november tot en met februari is het mogelijk om het gehele hotel af te huren voor bijvoorbeeld een familieweekend. Indien gewenst kan een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en/of diner worden verzorgd.

 

Vertel ons uw wensen en samen met onze partners zorgen wij voor een onvergetelijk verblijf in het hotel.

Voor de ontspanning bereikt u na een wandeling van maximaal 10 minuten het winkelcentrum, de duinen, het zwembad, de tennisbanen,de bowlingbaan en de uitgaansgelegenheden.

We heten u graag welkom in Noordwijk aan Zee.


Aanbieding

Bij aankomst staat er voor u een
lekkere fles wijn op de kamer.

 

Contact
Hotel aan Zee
Parallel Boulevard 206
2202 HT NOORDWIJK AAN ZEE


Telefoon: 071-3612919
E-mail:
info@hotelaanzee.nl
Website:
www.hotelaanzee.nl
Volg Hotel aan Zee ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.