AMRÂTH GRAND HOTEL FRANS HALS


Het 4 sterren hotel staat in het centrum van Haarlem en is vernoemd naar Frans Hals, een van de belangrijkste Oude Hollandse Meesters die zijn hele leven in Haarlem werkte en bekend werd door zijn levendige schilderijen van tijdgenoten. Uniek in het hotel is de blauwe lichtkoepel van glas in lood waardoor een mooi blauw kleureneffect in het trappenhuis wordt gecreëerd.

Het hotel telt 82 luxe kamers welke zijn voorzien van comfortabele extra lange bedden (twee eenpersoonsbedden -twin- of één tweepersoonsbed), badkamer met douche/bad en toilet, flatscreen-TV, dvd-speler, climate control, minibar, kluis en gratis WiFi. Twee kamers zijn speciaal toegankelijk voor mindervalide gasten.

 

In de ontbijtruimte van hotel start u de dag met het uitgebreide ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijtbuffet en 's avonds kunt u in de bar een drankje drinken.

Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar het directe omgeving van het hotel zijn vele restaurants met een grote keus aan verschillende keukens gesitueerd.

 

Amrâth Grand Hotel Frans Hals is dé ideale uitvalsbasis om kennis te maken met de historische binnenstad van Haarlem en haar attracties en bezienswaardigheden. In de stad zijn veel hofjes waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Daarnaast zijn er een aantal mooie musea, zoals het Frans Hals museum waar u kennis kunt maken met de meesterwerken van Frans Hals, Jan Steen en Jacob van Ruisdael. De gastvrije stad heeft een zeer grote verscheidenheid aan winkels en staat op de lijst als een van de beste winkelsteden van Nederland.

Genieten van de natuur kunt u bijvoorbeeld in het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Haarlem ligt dicht bij het strand van Zandvoort (loopafstand). We raden u zeker aan om na een dag genieten in Haarlem de dag af te sluiten met een uitzicht op de zee. Dat maakt Amrâth Grand Hotel Frans Hals compleet.

Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Vraag in het hotel of bij de boeking naar de mogelijkheden. Daarentegen is het hotel heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar (15 minuten lopen van het centraal station).

We heten u graag welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen/specials.

 

Contact
Amrâth Grand Hotel Frans Hals
Damstraat 10
2011 HA Haarlem

Telefoon: 023-5181818
Fax: 023-5181800
E-mail:
info@hotelfranshals.nl
Website:
 www.amrathhotelhaarlem.nl

Volg Amrâth Grand Hotel Frans Hals ook op Facebook en Twitter.

 

 

Sfeer impressie Hotel.