HOTEL WAD OARS

Het bijzondere beeldbepalende volledig gerenoveerde gebouw uit 1870 waarin Hotel Wad Oars is gevestigd bevind zich in het terpdorp Anjum. Bij de restauratie zijn authentieke details bewaard gebleven. De intieme accommodatie ademt de sfeer van het Wad met een knipoog naar design.

De hotelkamers zijn licht en comfortabel ingericht in de unieke sfeer van de omgeving, het Lauwersland en de Wadden. Door het gebruik van natuurlijke kleuren, materialen en structuren voor de inrichting stralen de kamers rust en ontspanning uit. Een nog origineel boogplafond en authentieke ornamenten zorgen voor een aangename sfeer en maken deze ruimten tot dé ideale plek om te relaxen.
De vijf verschillende kamers zijn vernoemd naar plaatsen in de omgeving: De Skâns, De Bant, Syl, De Kolken en It Mar. De ruime tweepersoonskamers zijn ingericht met lits - jumeaux bed, garderobekast, TV, minibar, telefoon, gratis WiFi en eigen luxe badkamer met douche en toilet.
Ook is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd en ook voor een fijne lunch en verrassend diner bent u in het
restaurant van harte welkom. En bij mooi weer geniet u natuurlijk op het gezellige terras van al hetgeen in de keuken wordt bereid. Ook bent u welkom voor een lekkere kop koffie/thee met iets lekkers daarbij of een andere verfrissing.

Anjum ligt tegen het Nationaal Park Lauwermeer en de Waddenzee. Beleef een bijzondere wildernis. Een ruige geschiedenis heeft het Nationaal Park Lauwersmeer getransformeerd tot een uniek natuurgebied. Vol rust, ruimte en excentrieke diersoorten. En met de Waddenzee Werelderfgoed en Nationaal Park Schiermonnikoog binnen handbereik valt er heel veel te beleven en ontdekken tijdens uw verblijf in Hotel Wad Oars.

Wad Oars staat voor een aangenaam andere manier van overnachten, eten en beleven. Wad Oars staat voor "noflik", het Friese woord voor aangenaam.
Daarom graag "Oant sjen" tot ziens!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel restaurant Wad Oars
de Si
ngel 5
9133 NH Anjum

Telefoon: 0519-320800 / 06-55991344
E-mail:
info@wadoars.nl
Website:
www.wadoars.nl
Volg Hotel restaurant Wad Oars ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel en omgeving.