HOTEL WYMERTS


Hotel Wymerts is gelegen in Workum op een steenworp afstand van het strand en IJsselmeer, een ideale plaats om Friesland te verkennen op de fiets, wandelend of vanaf het water.
In het door duurzaamheid, klimaat neutraal en energiezuinige gekenmerkte hotel wordt u welkom geheten door een enthousiast team, waarbij de gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

In het hotel bevinden zich Deluxe- en Comfortkamers welke zijn voorzien van comfortabele bedden, eigen badkamer met o.a. hand-, regen- en massagedouche, wastafel en een föhn, eigen sanitair, TV, koffie/thee faciliteiten en gratis WiFi.
Eén van de comfortkamers is geschikt voor mindervaliden. Deze kamer beschikt over een ruime aangepaste badkamer met douchestoel en toilet.
Daarnaast is er een Wellness kamer met sauna en Turks stoombad en een Romantische kamer met eigen balkon en fraai losstaand ovaal bad met whirlpool/jacuzzi.

In het bijbehorende restaurant “
Pickwicks” wordt ’s ochtends een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd envanaf 17.00 uur is het een Tapas restaurant.
Het restaurant heeft een terras met mooi uitzicht richting weilanden en IJsselmeerdijk. En loopt u verder de tuin in, dan zijn daar meerdere zitjes waar u in de avond de zonsondergang kunt aanschouwen.

Hotel Wymerts heeft zijn naam ontleent aan het riviertje “De Wymerts” welk tot 1875 dwars door de hoofdstraat van Workum stroomde.
Workum is een stad die barst van historie en cultuur, winkeltjes, vele galeries en kunstenaars. Het Jopie Huisman museum is de overbuurman ! Werf de Hoop en de oude Waegh zijn historische bezienswaardigheden.

Workum is ook een geweldig startpunt voor fietsers, wandelaars. U fiets/wandelt langs het IJsselmeer en vaarten. U doorkruist vele kleine dorpjes en weilanden via pontjes en langs meren. En watersporters kunnen vanuit het Hotel de andere Friese Elfsteden bezoeken en ontdekken.
Ja, het is heerlijk ontspannen in Hotel Wymerts te Workum.

En na een heerlijke dag kunt u de inwendige mens verrassen met een diner in het restaurant “Pickwicks” met heerlijke tapas gerechten, zowel vis, vlees als vegetarisch.

We heten u graag van harte welkom!

Aanbieding
3 daags arrangement van € 99,00
* per persoon op basis van 2-persoons gebruik (bij 1-persoons gebruik € 155,00 * per arrangement) bestaande uit:

2x overnachten in een comfort kamer
2x ontbijt buffet
1x 3-gangendiner in restaurant Pickwicks
ontvangst met een warm drankje met slagroom (koffie of chocomelk)
2de dag Beerenburg of Juttertje rond borreltijd
uitgebreide omgevingsinformatie en fiets/wandelroutes
gratis koffie/thee op de kamer

* Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Verlengingsnacht €45,00 per persoon op basis van 2-persoons gebruik

Contact
Hotel Wymerts
Noard 37

8711 AB Workum

Telefoon: 0515-540004
E-mail:
info@hotelwymerts.nl
Website:
www.hotelwymerts.nl
Volg Hotel Wymerts ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel.