HOTEL RESTAURANT WYMERTS


Hotel Restaurant Wymerts is gelegen in Workum op een steenworp afstand van het strand en IJsselmeer, een ideale plaats om Friesland te verkennen op de fiets, wandelend of vanaf het water.
In het door duurzaamheid, klimaat neutraal en energiezuinige gekenmerkte hotel wordt u welkom geheten door een enthousiast team, waarbij de gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

In het hotel bevinden zich Deluxe- en Comfortkamers welke zijn voorzien van comfortabele bedden, eigen badkamer met o.a. hand-, regen- en massagedouche, wastafel en een föhn, eigen sanitair, TV, koffie/thee faciliteiten en gratis WiFi.
Eén van de comfortkamers is geschikt voor mindervaliden. Deze kamer beschikt over een ruime aangepaste badkamer met douchestoel en toilet.
Daarnaast is er een Wellness kamer met sauna en Turks stoombad en een Romantische kamer met eigen balkon en fraai losstaand ovaal bad met whirlpool/jacuzzi.

In het
restaurant  wordt ’s ochtends een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en vanaf 17.00 uur is het een Tapas restaurant.
Het restaurant heeft een terras met mooi uitzicht richting weilanden en IJsselmeerdijk. En loopt u verder de tuin in, dan zijn daar meerdere zitjes waar u in de avond de zonsondergang kunt aanschouwen.

Hotel Restaurant Wymerts heeft zijn naam ontleent aan het riviertje “De Wymerts” welk tot 1875 dwars door de hoofdstraat van Workum stroomde.
Workum is een stad die barst van historie en cultuur, winkeltjes, vele galeries en kunstenaars. Het Jopie Huisman museum is de overbuurman ! Werf de Hoop en de oude Waegh zijn historische bezienswaardigheden.

Workum is ook een geweldig startpunt voor fietsers, wandelaars. U fiets/wandelt langs het IJsselmeer en vaarten. U doorkruist vele kleine dorpjes en weilanden via pontjes en langs meren. En watersporters kunnen vanuit het Hotel de andere Friese Elfsteden bezoeken en ontdekken.
Ja, het is heerlijk ontspannen in Hotel Wymerts te Workum.

En na een heerlijke dag kunt u de inwendige mens verrassen met een diner in het restaurant met heerlijke tapas gerechten, zowel vis, vlees als vegetarisch.

We heten u graag van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 


Contact
Hotel Restaurant Wymerts
Noard 37

8711 AB Workum

Telefoon: 0515-540004
E-mail:
info@hotelwymerts.nl
Website:
www.hotelwymerts.nl
Volg Hotel Restaurant Wymerts ook op
Facebook en Twitter.


impressie Sfeer hotel.