GRAND CAFÉ HOTEL KARSTEN

 

Grand Café Hotel Karsten ligt in het dorp Norg in de provincie Drenthe. Het hotel beschikt over 21 kamers met comfortabele bedden, bad of douche, toilet, föhn, kabeltelevisie (flatscreen), telefoon, wekkerradio, CD-afspeelmogelijkheid en altijd een terras of balkon. Indien gewenst is een extra lang bed (2.10 m) mogelijk. Er is geen lift aanwezig maar wel bevinden zich 10 kamers op de begane grond. In de gehele accommodatie is gratis WiFi aanwezig.

In het restaurant wordt 's morgens het ontbijt geserveerd in de vorm van een ontbijtbuffet en u kunt zelf een eitje bakken. Uiteraard kunt u hier ook lunchen en -à la carte- dineren. Tijdens het diner kunt u uw keuze maken uit het saladebuffet. 

In de lounge en bij de imposante open haard staan fauteuils en banken waarop u heerlijk kunt wegdromen of eens de tijd nemen voor een goed boek. U kunt hier ook het aperitief of digestief gebruiken of u bestelt eens een heerlijke Irish Coffee die op een speciale manier voor u wordt bereid.

 

Bij mooi weer kunt u genieten op het gezellige terras met aan de voorkant de ochtendzon en uitzicht op de brink. Aan de zijkant van het hotel zit u heerlijk rustig en kunt u genieten van de mooie middagzon en de laatste stralen in de avond.

 

Er is voldoende eigen parkeergelegenheid met een fietsenstalling.

 

Grand Café Hotel Karsten ligt in een gebied met prachtige fiets- en wandelpaden in het oude Drentse dorpje Norg, in de driehoek Groningen, Friesland, Drenthe, vlakbij Groningen, Assen en Roden. Norg is een prachtig dorp met tennisbanen en een zwembad. De brinken van het dorpje vormen net als in vroeger tijden het centrum. Hier zijn gemoedelijke winkeltjes en terrassen. Eenmaal buiten dit dorpscentrum, op de klinkerweggetjes, waant u zich in de tijd van Ot en Sien en komt u niet veel mensen meer tegen. Mooie natuur is er des te meer. Drenthe heeft uitgestrekte bossen en heide met schaapskuddes en kronkelende riviertjes. Erg mooi om te fietsen, te wandelen of te kanoën, bijvoorbeeld door de unieke natuurgebieden als het Norgerholt, het Fochterloërveen en de Langeloërduinen.

 

Wij heten u daarom van harte welkom!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 

 

 

Contact
Grand Café Hotel Karsten
Brink 6
9331 AA Norg

 

Telefoon: 0592-613484
E-mail: info@hotelkarsten.nl
Website:
http://hotelkarsten.nl/
Volg Grand Café Hotel Karsten ook op
Facebook en Instagram.

 


Sfeer impressie Hotel.