HOTEL RESTAURANT ZALKERBROEK

Op een gunstige locatie aan de hoofdweg N50 centraal gelegen tussen de plaatsen Zwolle, Kampen, Hattem en Wezep vindt Hotel Restaurant Zalkerbroek.

Het restaurant is een Pure verwennerij van uw zintuigen. Verse, verrassende, vernieuwende maar ook klassieke gerechten in combinatie met gedurfde wijnen uit de nieuwe wereld en wereldse wijnen uit de oude wijnlanden. Koken vanuit het hart en het waar maken met de handen dat is waar men voor staat in Restaurant Zalkerbroek.

Of u nu gezellig met z'n tweeën komt, met de familie of al groep vrienden/vriendinnen, u zult heerlijk genieten van al het lekkers wat voor u wordt bereidt. Het a la carte restaurant is ruim opgezet en is daarom ideaal voor zowel kleine als grote groepen.

 

Natuurlijk kunt u in het restaurant en bij mooi weer op het terras ook terecht voor een lekkere lunch of kop koffie/thee met iets lekkers. De (klein)kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speciale Kidscorner.

Het restaurant is volledig rolstoelvriendelijk en in het gehele gebouw heeft u de beschikking over gratis WiFi. Ook is voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

En wanneer u besluit wat langer wilt blijven?
Het
hotel beschikt over 30 comfortabel ingerichte hotelkamers die een langer verblijf zeker de moeite waard maken.

We heten u als gast graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen  

 

 

Contact

Hotel Restaurant Zalkerbroek
Rijksweg 3 (N50 Zwolle Kampen)
8276 BZ Zalk

 


Telefoon: 038-3636282
Fax: 038-3636510
E-mail:
info@zalkerbroek.nl
Website:
www.hotel-zwolle.com/
Volg Hotel Restaurant Zalkerbroek ook op Facebook en Twitter.