HOTEL EETCAFÉ IN D'OUWE PEEL

Het gezellige familie Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel ligt op een mooi punt midden in de Oude Peel. Een ideaal vertrekpunt om de prachtige omgeving van de Peel te verkennen.

Lekker eten en drinken in d’Ouwe Peel, voor een mooie prijs; dat is waar Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel voor staat.
In het sfeervolle restaurant, op het mooie terras met uitzicht over het water of in het gezellige cafégedeelte kunt u tot 17 uur genieten van al het lekkers van de lunchkaart en daarna gaat het restaurant over op de dinerkaart.
Uiteraard ook met heerlijke gerechten en voor elk wat wils. Mooie gerechten zoals een Bourgonische Vleesplank en smakelijke driegangenmenu's.

Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekkere kop koffie/thee of andere verfrissing.

Gedurende de zomermaanden is de keuken 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur en tijdens de wintermaanden beperkt. Wel kunnen hotelgasten dagelijks ontbijten. Kijk voor meer informatie via onderstaande contactgegevens. Het is altijd handig wanneer u van tevoren reserveert. U weet dan zeker dat er een tafel voor u klaar staat.

Ook voor een langer verblijf nodigt het
hotel zeker uit. Er zijn comfortabele 1 of 2 persoons kamers, allen met gedeelde badkamer (met gratis toiletartikelen).en toilet op de gang. En allen met een gedeeld dakterras aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de Helenavaart, het park en de kerk.
Elke kamer is tevens voorzien van een wastafel, televisie, gratis WiFi en koffie- en theevoorzieningen. De kamers zijn goed per trap bereikbaar.

Ook groepen zijn van harte welkom!

De prachtige rustige en natuurrijke omgeving van Hotel Eetcafé In d'Ouwe Peel is populair bij fietsers en wandelaars. In de directe omgeving zijn tal van fiets - en wandelsroutes.
De winkelstad Eindhoven ligt op 31 km van Hotel en de dichtstbijzijnde luchthaven is Eindhoven Airport op 37 km van Hotel.

We verwelkom u graag van harte In d'Ouwe Peel!

Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie (scrollen naar beneden), beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel Eetcafé In d'Ouwe Peel
Oude Peelstraat 2
5759 PC Helenaveen

Telefoon: 0493-844131
E-mail:
info@indouwepeel.nl
Website: www.indouwepeel.nl
Volg Hotel Eetcafé In d'Ouwe Peel ook op Facebook.