B&B HOTELBOERDERIJ 'AKKERLUST'

Onze Zuid-Hollandse boerderij 'Akkerlust' ligt in het typische lintdorp Stompwijk, dichtbij het strand, middenin de natuur, vlak bij de grote steden Den Haag, Zoetermeer, Leiden en ligt ongeveer 700 mtr. vanaf recreatiegebied de Vlietlanden en natuurpark de Leidschendammerhout.


De boerderij dateert uit 1765 en is nog steeds als veehouderij in bedrijf. Wij melken 135 koeien, en zijn de 5e generatie op deze boerderij. Vroeger was dit een pachtboerderij van een landheer uit Den-Haag. Opa Piet van Boheemen, (de 3e generatie) heeft de boerderij kunnen kopen. Nu wordt deze prachtige boerderij gerund door Peter, Coby en Rick van Boheemen.


Hotelboerderij 'Akkerlust'
beschikt over Self-catering appartementen en hotelkamers. De luxe kamers zijn voorzien van AIRCO, douche, toilet, wastafel. Bovendien staat er in iedere kamer een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, zodat u te allen tijde uw verse "bakkie" kunt zetten. Voor de internetliefhebbers is er overal gratis WIFI beschikbaar.

Eén van de appartementen is tevens geschikt voor mindervalide gasten.

Wanneer u wilt kunt u zich laten verwennen met 'n echt boerenontbijt, natuurlijk met een vers gelegd eitje van onze eigen scharrelkippen. Wat er verder allemaal uit de ontbijtmand komt is een tongstrelende Stompwijkse
ontbijtverrassing! Wij hebben ruimte voor maximaal 20 personen. Hotelboerderij 'Akkerlust' is dus ook zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Huisdieren zijn NIET toegestaan, m.u.v. een blindengeleidehond voor blinde mensen.

Neem eens een kijkje in het echte boerenleven en kijk hoe het een en ander in zijn werk gaat en zie wat er gebeurt voordat de melk als toetje, boter of kaas in de winkel ligt of geniet van de mooie -groene- omgeving waar elk seizoen volop te beleven valt. En natuurlijk behoort ook een uitstapje naar bijvoorbeeld Den Haag, Leiden of Rotterdam (haven) tot de mogelijkheden.

Op de boerderij is natuurlijk ook voor de jonge gasten volop te beleven. Naast dieren knuffelen, pony rijden en borstelen, kijken naar het melken zijn er ook skelters en minitractors die mogen worden gebruikt.

We verwelkomen u graag als gast! Oud en jong, jong en oud.

 


Aanbieding
B
ij een boeking van minimaal een week, een gratis rit met paard en wagen.

Contact
Hotelboerderij 'Akkerlust'
Stompwijkseweg 55a    
2266 GD Leidschendam (Stompwijk)

Telefoon 070-3201947 / 06-25120644
Fax: 070-3019393
E-mail
info@hotelboerderij.nl
Website:
www.hotelboerderij.nl
Volg Hotelboerderij 'Akkerlust' ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie B&B.