CHESTNUT FARMHOUSE

Chestnut Farmhouse is een luxe ingericht, historisch landhuis, welke centraal doch en zeer landelijk gelegen is op 30 minuten afstand ten opzichte van de stranden en steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, en Utrecht.
garantie voor een fantastische stedenvakantie gecombineerd met enkele dagen heerlijke ontspanning op de fiets of op het water.

De schitterende en goed verzorgde woonboerderij, welke recentelijk is gerenoveerd, ligt zeer vrij op een groot stuk land aan het water in het rustieke dorpje Aarlanderveen vlak bij de Nieuwkoopse Plassen
midden in Het Groene Hart van Nederland.

In Chestnut Farmhouse zijn 5 ruime comfortabele slaapkamers met in totaal 10 slaapplaatsen, twee badkamers en een toilet, een riante eetkeuken, en een grote, lichte living met mooie houtkachel en flatscreen TV. Chestnut Farmhouse is van alle gemakken voorzien met overal centrale
verwarming. Gratis WiFi is beschikbaar voor de gasten.

 

De tuin heeft verschillende terrassen waar u kunt genieten van de zon of de schaduw, een mooie boomgaard en een grote wei waar kinderen heerlijk kunnen spelen.                

Chestnut Farmhouse is ook uitermate geschikt voor groepen van 8 tot 10 personen. In combinatie met Chestnut Lodge, welke op hetzelfde terrein ligt, kunnen wij een groep van 14 personen accomoderen. Een ideale en gezellige plek voor een familie of vrienden vakantie want iedereen heeft zijn/haar eigen privacy.

I
n de buurt zijn prachtige ANWB fietsroutes. U kunt zeilen, kanoën en roeien op de Nieuwkoopse plassen of vissen in eigen water. Het Noordzee Strand van Noordwijk of Scheveningen, Gouda met de kaasmarkt en Den Haag met het Binnenhof en Madurodam liggen op ca. dertig minuten rijden.

Aanbieding
50% korting (€ 7,50 p.p.) op het bedden en linnengoed. Klik op onderstaande button voor de tarieven. 

 


Contact
mevr. M. van der Vegte - Marres
Buurtweg 97
2244 AB Wassenaar

Telefoon: 070-5178812 / 06-48262029
Fax 070-5171831
E-mail:
chestnuthouse@ziggo.nl
Website: www.chestnutfarmhouse.com


Sfeer impressie Farmhouse.