CHESTNUT LODGE

Chestnut Lodge behoort bij Chestnut Farmhouse, een luxe ingericht, historisch landhuis. Dit complex ligt centraal in de randstad, in Het Groene Hart  zeer landelijk gelegen, op maar 30 minuten afstand ten opzichte van de Noordzee stranden en de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en  Utrecht
garantie voor een fantastische vakantie of enkele dagen heerlijke ontspanning.

De schitterende en goed verzorgde woonboerderij, welke recentelijk is gerenoveerd, ligt zeer vrij op een groot stuk land aan het water in het rustieke dorpje Aarlanderveen vlak bij de Nieuwkoopse Plassen.

Bij Chestnut Farmhouse bevindt zich Chestnut Lodge, een gezellige accommodatie voor maximaal 4 personen. Chestnut Lodge omvat een keuken, een fraaie woonkamer, twee comfortabele slaapkamers, een badkamer met toilet en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger.
Tevens is gratis WiFi beschikbaar voor de gasten.

In de tuin behorende bij Chestnut Lodge kunt u genieten van de zon of de schaduw.              

Chestnut Lodge is samen met Chestnut Farmhouse ook uitermate geschikt als kleine groepsaccommodatie tot 14 personen maar kan ook zelfstandig gehuurd worden.

I
n de buurt zijn prachtige ANWB fietsroutes. U kunt zeilen, kanoën en roeien op de Nieuwkoopse plassen of vissen in eigen water. Het Noordzee Strand van Noordwijk of Scheveningen, Gouda met de kaasmarkt  en Den Haag met het Binnenhof en Madurodam liggen op ca. dertig minuten rijden evenals de andere steden in de Randstad.

Aanbieding
50% korting (€ 7,50 p.p.) op het bedden en linnengoed. Klik op onderstaande button voor de tarieven.


Contact
mevr. M. van der Vegte - Marres
Buurtweg 97
2244 AB Wassenaar

Telefoon: 070-5178812 / 06-48262029
Fax 070-5171831
E-mail:
chestnuthouse@ziggo.nl
Website: www.chestnutfarmhouse.com


Sfeer impressie Lodge.