B&B GOEREE OVERFLAKKEE

 

B&B Goeree Overflakee is een unieke Bed and Breakfast in het buitengebied van Middelharnis, Zuid-Holland. Dichtbij de grens van Zeeland. Het is een stijlvolle, frisse en gezellige B&B gelegen in het heerlijke polderlandschap, nabij de zee en het strand.

 

De B&B bied u comfort en luxe in een landelijke, huiselijke sfeer. De mooie en comfortabele  kamers zijn voorzien van een woon/ontbijtkamer, een privé badkamer met toilet, TV, kluis etc. en zijn alleen toegankelijk voor de gasten. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd.

Bed and Breakfast Goeree-Overflakkee is het hele jaar door aantrekkelijk. Zomers kunt u genieten van het zwembad en het terras in de achtertuin of heerlijk gaan fietsen door de uitgestrekte polders van Flakkee. Het gehele eiland is optimaal voorzien van veilige fietspaden. De B&B is zeer geschikt voor zowel recreatieve gasten maar ook in trek voor de zakelijke klant. Met gratis WiFi, voldoende parkeergelegenheid en een gezellige living bieden wij u een comfortabele overnachting.

 

Het authentieke dorpscentrum is op fietsafstand gelegen van de Bed and Breakfast. Hier vindt u een pittoreske binnenhaven en verschillende restaurants en terrasjes. In de B&B kunt u informatie vinden over de vele mogelijkheden in de regio.
Toeristisch gezien een top eiland welk (nog net) niet is ontdekt door het massa toerisme.

We verwelkomen u graag als gast.

Aanbieding
Bij verblijf vanaf 3 nachten
€ 30.00  korting, + fietshuur vanaf 2e dag gratis.

Contact

Bed and Breakfast Goeree Overflakkee
Corrie en Peter Jordaan

Langeweg 153

3245 KG Sommelsdijk

Telefoon: 0187-470347
E-mail:
dream2001@hetnet.nl
Contactpagina klik hier.  
Website: www.bandbgoereeoverflakkee.nl/
Volg Bed and Breakfast Goeree Overflakkee ook op Facebook.