DE WILIGEN LOGIES

De Willigen Logies is slapen en verblijven langs het water. Heerlijk genieten van en in een uniek stukje natuur, direct aan de rustieke rivier de Vecht met uitzicht over de weilanden. Hier, ligt tussen de dorpjes Vreeland en Nigtevecht -De Willigen- Logies.

De Willigen Logies bestaat uit groepsaccommodaties, appartementen en logies kamers.

Groepsaccommodatie -Aan het Water- heeft slaapplaatsen voor maximaal 24 personen in 7 verschillende kamers. 
Groepsaccommodatie -De Hooiberg- heeft slaapplaatsen voor maximaal 26 personen in 4 appartementen met een aparte groepsruimte in de Hooiberg.
Beide accommodatie kunnen ook samen als een één grote groepsaccommodatie -Hooiberg aan het Water- voor maximaal 50 personen worden gehuurd.
Het verblijf is op basis van zelfvoorziening.

De 4 verschillende appartementen zijn stijlvol ingericht met alle gemakken voorzien. De appartementen Kievit en Tureluur kunnen ook samen worden gehuurd (tussendeur aanwezig). Elk appartement heeft een eigen badkamer met douche/toilet/wastafel en de Kievit met ligbad, woonkamer met keuken, 2 slaapkamers m.u.v. de Kievit (1 slaapkamer). Ook is een slaapbank aanwezig in de woonkamer.
Vanaf het gezamenlijk terras heeft u een mooi uitzicht op de molen. En wilt u liever aan het water zitten, dat kan aan de picknicktafel van het Rustpunt onder de boom!

De Logies -B&B- bestaat uit een zevental stijlvolle en luxe ingerichte kamers met prachtig uitzicht op de rivier Vecht en de weilanden, waarbij u tevens gebruik kunt maken van een gemeenschappelijke ruimte met keuken. De kamers zijn zeer ruim en voorzien van een eigen toilet, -bubbel- bad en/of douche, een slaapbank en gezellig zitje en een koelkastje. Een van de kamers is tevens geschikt als bruidssuite. De twee kleinere in de voormalige hooiberg hebben het gezamenlijk gebruik van douche en toilet. Er is er een zonnig terras en een tuin aan de Vecht, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de mooie omgeving.
‘s Morgens wordt een heerlijk vers ontbijt geserveerd met o.a. heerlijke eigen gemaakte boerenkaas.
Alle kamers hebben TV met satelliet-ontvangst, koffie/thee faciliteiten, minibar (tegen betaling) en zeer goede boxspringbedden (2,10 lang) om u een uitstekende nachtrust te garanderen.

De Willigen is een boerderij met 75 koeien waar op ambachtelijke wijze nog boerenkaas en ijs wordt geproduceerd. In het
winkeltje worden de eigen gemaakte boerenkaas, boerderij-ijs en streekproducten verkocht. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een rondleiding, proeverij, lunch, lekker zelfgemaakt ijs of gewoon een lekker kopje koffie met eventueel appeltaart of andere verfrissing.

Aanbieding
Gratis kaasje naar keuze bij overnachting van minimaal 2 nachten op vertoon van LKGX voucher.

Contact
de Willigen v.o.f.
Kaas-, ijs, en logiesboerderij
Nigtevechtseweg 186-188
3633 XX Vreeland

Telefoon: 06-51798045
E-mail:
info@dewilligenlogies.nl
Website:
www.dewilligenlogies.nl
Volg de Willigen Kaas-, ijs, en logiesboerderij ook op Facebook.


Sfeer impressie groepsaccommodatie.