GROEPSACCOMMODATIE DE 4 JAARGETIJDEN

Groepsaccommodatie De 4 Jaargetijden is een accommodatie waar u gastvrij wordt ontvangen op een in bedrijf zijnde boerderij midden in Nederland, in de provincie Utrecht, een plek vanwaar u letterlijk alle kanten op kunt.

De accommodatie biedt ruimte aan groepen en families tot 20 personen.
Bij de 4 jaargetijden is aan alles gedacht om de gasten van een heerlijke verblijf te laten genieten. De accommodatie is dan ook van alle moderne gemakken voorzien waarbij een aantal elementen van de oude boerderij, zoals de binten bewaard, zijn gebleven. Alle slaapkamers hebben een eigen douche/toilet en heerlijke comfortabele bedden waar u uitgerust op wakker wordt. Er is ook een slaapkamer aangepast voor mindervaliden. Indien gewenst kan een hoog-laag bed in de woonkamer worden geplaatst. De grote ruimte (de stal) is gezellig ingericht met sfeerhaard en is voorzien van vloerverwarming. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien, zoals een 5-pits kookplaat, vaatwasser en oven. Het appartement (de deel) heeft dezelfde luxe uitstaling en heeft ook een gezellige sfeerhaard. Ook hier kunt u heerlijk tot rust komen te midden van weilanden, koeien en schapen. De gehele accommodatie is voorzien van gratis WiFi. Huisdieren zijn niet toegestaan.

In de omgeving is van alles te ontdekken en te ondernemen. Dat begint al op de boerderij zelf. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met de boer mee te kijken hoe de koeien worden gemolken. Als u van de natuur wil genieten, kunt u er op uittrekken met de fiets of te voet, maar u kunt ook varen en vissen aan de Rijn. In de nabije omgeving vindt u ook mogelijkheden om te gaan poldersporten. Of laat u in de prachtige stad Woerden rondleiden door een stadgids. Ook kunt u met een half uur al genieten van de Nieuwkoopse, Vinkenveense en Loosdrechtse plassen.

Bianca en Leen de Wit nodigen u daarom graag van harte uit voor een kort of langer verblijf.


Aanbieding
Bij aankomst ligt er een lekker klein blauw klaver kaasje voor u op de kamer gemaakt op de eigen boerderij.

Contact
De 4 Jaargetijden
Bianca en Leen de Wit
Houtdijk 2
3471 BS  Kamerik

Telefoon: 06-48522084 / 06-22015924
E-mail: info@vierjaargetijdenlogeren.nl
Website:
www.vierjaargetijdenlogeren.nl
Boeken/reserveren telefonisch of via
contactpagina.
Volg groepsaccommodatie De 4 Jaargetijden ook op Facebook.


Sfeer impressie groepsaccommodatie.